Konya ve Aksaray'da 'ihale' Operasyonu: 25 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Konya ve Aksaray'da 'ihale' Operasyonu: 25 Gözaltı

Konya ve Aksaray\'da \'ihale\' Operasyonu: 25 Gözaltı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Konya ve Aksaray'da 'ihalelere fesat karıştırıldığı' iddiasıyla düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı.

25.10.2011 12:34

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Konya ve Aksaray'da 'ihalelere fesat karıştırıldığı' iddiasıyla düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda 25 kişi gözaltına alındı. Aralarında Konya'nın Hüyük ve Kadınhanı ilçeleri ile Aksaray'ın Eskil İlçesi'ne bağlı Eşmekaya Beldesi'nin belediye başkanlarının da bulunduğu şüphelilerin polisteki sorgusu sürüyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bugün sabah saatlerinde Konya ve Aksaray'da eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Yapılan operasyonda, aralarında Konya'nın Hüyük İlçesi Belediye Başkanı AK Parti'li Nusret Akgümüş, Kadınhanı İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Hulusi Çökgel ve Aksaray'ın Eskil İlçesi'ne bağlı Eşmekaya Belde Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gazi Eşmekaya ile bu belediyelerde çalışan personelin de bulunduğu 25 kişi, 'ihalelere fesat karıştırmak ve haksız kazanç elde etmek' suçlamalarıya gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.

TY,HD(İA/SS) - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya ve Aksaray'da 'ihale' Operasyonu: 25 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement