Kozluk Cazibe Merkezi Olacak - Son Dakika
Güncel

Kozluk Cazibe Merkezi Olacak

Kozluk Cazibe Merkezi Olacak

Demir, "Projeler tamamlandığında burası cazibe merkezi haline gelecek" dedi.

26.06.2012 15:06

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kozluk Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları yerinde inceleyerek, "Projeler tamamlandığında burası cazibe merkezi haline gelecek" dedi.

Samsun'un Terme İlçesi'ne bağlı Kozluk Belediyesi'nce yapılan çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Başkan Şenol Kul'dan bilgiler aldı. Projeleri inceleyen Demir, "Kozluk cazibe merkezi oluyor" yorumunu yaptı.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul'u ziyaret eden Milletvekili Demir, kapıda çiçekle karşılandı. Burada yapılan görüşmenin ardından Demir, belediyenin yaptığı yol ve alt yapı çalışmalarını yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Fatih, Yavuz ve Akçay Mahallesi'nde yapılan yol genişletme ve taş duvar çalışmalarını inceleyen Demir, bodur meyve bahçelerini de ziyaret ederek, kiraz yedi.

Kozluk beldesini bölgeye her gelişinde ziyaret ettiğini vurgulayan Demir, "Kozluk'ta son günlerde yapılan yol ve diğer alt yapı yatırımlarını yerinde incelemek ve görmekten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Belediye Başkanı Şenol Kul'un projelerinin faaliyete geçmesi ile birlikte Kozluk cazibe merkezi olacak. Sayın Başkanın plan ve projelerini destekliyor, bu vesile ile başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul ise, "Belediyemizin toplamda 53 kilometre uzunluğunda yol ağı bulunmakta, bunun 4 bin 100 metrelik kısmı kilitli parke taş ile, bin metrelik asfalt kaplama ve kalan 47 bin 900 metrelik kısmı ise stabilize durumdadır. Belediyemiz sınırları içerisinde yer alan stabilize yollarımızın araç ve yaya trafiği bakımından düzenli hale getirilerek kullanılması amacı ile Belediye Meclis Kararı alarak çalışmalara başlatık. Mevcut yollarımızın ortalama genişliği 4-5 metre civarında olup, hedeflenen genişlik ise ihtiyaç durumuna göre 12-15 metredir" diye konuştu.

Programda, Terme Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, AK Parti Terme İlçe Başkanı Recep Ertan, İl Genel Meclis Üyesi Zafer Özcan, belediye başkanları, ve parti yöneticileri hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kozluk Cazibe Merkezi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement