KTSO Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Güncel

KTSO Seçimlerine Doğru

KTSO Seçimlerine Doğru

KTB Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde tüm adaylara eşit mesafede olduklarını söyledi.

28.05.2013 10:02  Güncelleme: 10:16

Kırklareli Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) seçimlerinde tüm adaylara eşit mesafede olduklarını belirtti.

Altıntel, KTB'da düzenlediği basın toplantısında, kendisinin bir adayı desteklediği söylentilerinin asılsız olduğunu söyledi. KTB'nın hiçbir zaman taraf olmayacağını ifade eden Altıntel, şöyle devam etti:

"KTSO başkanlığına aday olan Ertuğrul Ziya Çetintaş, Hasan Buzol ve Mehmet Sağ'a başarılar diliyorum. KTB'nın bir adayı desteklediği yönündeki söylentileri duyduğumda çok üzüldüm. Bütün başkan adayları dostumuz. Hepsine aynı mesafedeyiz. Bu tür seçimlerde kazanan kaybeden yok. Seçim başlar bir arkadaş kazanır ve seçimden sonra çalışmalara hep birlikte devam edilir. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap var. Nerede birlik varsa o memlekette hayırlı işler oluyor."

-Yağlı boya resim sergisi açıldı

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerince yağlı boya resim sergisi açıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonundaki serginin açılış kurdelesini Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ile Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz kesti.

Vali Yaman, daha sonra sergiyi gezerek kursiyerlerden bilgiler aldı.

111 eserin bulunduğu sergi 3 Haziran Pazartesi gününe kadar açık kalacak.

-23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali

23. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali kapsamında yerel gruplar konser verdi.

Festival alanında Letafet, Volant, Zeugma, Rözans ve Rumeli Fasıl grupları sahne aldı. Yaklaşık 3 saat süren konser sonrası Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, gruplara plaket verdi.

Festival 1 Haziran Cumartesi günü sona erecek. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel KTSO Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement