KÜÇÜKÇEKMECE'de Galerici Cinayeti: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

KÜÇÜKÇEKMECE'de Galerici Cinayeti: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı

Küçükçekmece'de bir çocuk babası olan galerici Sertaç Çelikli'nin öldürülmesiyle ilgili olarak 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, iş adamından 5 milyon lira haraç almaya çalıştıkları iddia ediliyor. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin olaydan sonra kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Soruşturma sonucunda 4 şüpheli tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

27.12.2023 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KÜÇÜKÇEKMECE'de bir çocuk babası galerici Sertaç Çelikli'nin öldürülmesiyle ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin iş adamından 5 milyon lira haraç almaya çalıştıkları iddia edildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin olaydan sonra kaçtığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Küçükçekmece, Sögütlüçeşme Mahallesi'nde 6 Kasım'da saat 19.40 sıralarında meydana gelen olayda galericilik yapan Sertaç Çelikli (37), uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Çevredekiler tarafından hastaneye kaldırılan Sertaç Çelikli tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis tarafından başlatılan soruşturmada, ölen kişinin otomobilini park ettiği sırada, 18-20 yaşlarında yüzünde cerrahi maske bulunan kapüşonlu kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırıyı düzenlediği belirlendi. Şüphelinin olay yerinden yaya olarak kaçtığı, bir arka sokakta kendisini bekleyen motosikletli bir kişinin yardımıyla uzaklaştığı belirlendi. Şüphelinin kaçtığı anlar, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yapılan soruşturmada, bir süre önce Serdaç Çelikli'nin işlettiği galeriye gelen 6 kişinin Sana 5 milyon lira ceza kestik diyerek para istedikleri belirlendi. Yapılan çalışmalarda, kimlikleri belirlenen 4 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı. Olayın tetikçisi olduğu belirlenen firari durumdaki şüphelinin evinde yapılan aramada, uzun namlulu otomatik tüfek ile 61 mermi ele geçirildiği öğrenildi. Cinayet Büro Amirliğinde işlemleri yapılan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÜÇÜKÇEKMECE\'de Galerici Cinayeti: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KÜÇÜKÇEKMECE'de Galerici Cinayeti: 4 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement