Küçükçekmece'de testereli sopalı kavga kamerada - Son Dakika
Güncel

Küçükçekmece'de testereli sopalı kavga kamerada

Küçükçekmece'de çocukların kavgasına büyükler de karıştı. Sokak ortasında testereli sopalı kavga kameralara yansıdı. Üç kişi yaralanırken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

30.07.2023 18:31

Küçükçekmece'de testereli sopalı kavga kamerada

Çocukların kavgasına büyükler karıştı, ortalık savaş alanına döndü

İSTANBUL - Küçükçekmece'de iddiaya göre çocukların kavgasına büyükler de karıştı. Sokak ortasında testereli sopalı kavga kameralara yansıdı.

Olay, 14: 30 sıralarında İnönü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahalledeki çocuklar arasında yaşanan kavgaya babalar karıştı. Aynı bina içerisinde kapı komşularının kavgasında testere ve sopalar konuştu. Çevredeki vatandaşların haber vermesiyle birlikte olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri geldi. Kavgaya karışan üç kişi de ambulans ile hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

"O anlar savaş filmlerini aratmadı"

Kavgaya karışan üç kişinin birbirlerine sopalar ve testere ile saldırdığı anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

"Kimi boynundan kimi kolundan yaralıydı"

Olayın görgü tanıklarından biri olan Kemal Sönmez, kavgaya karışan şahısların daha önceleri de çocukları yüzünden tartışma yaşadıklarını dile getirerek, "Benim bildiğim kavga çocuklarla ilgili. Çocuklar zaman zaman kavga ediyorlar. Bu sefer aileler giriyor araya. Bugün de sabahleyin yine öyle olmuş. Babaları işteymiş. Hanımlar telefon açmışlar. Ondan sonra babalar gelmiş, birbirlerine girmişler. Ben aşağıya inerken baktım, kimi boynundan kimi kolundan yaralıydı. Ondan sonra millet araya girdi. Ambulans geldi. İki üç tane polis ekibi ve olay yeri inceleme geldi. Şahsıları ambulansa bindirip pansuman yaptıktan sonra götürdüler" ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece\'de testereli sopalı kavga kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçükçekmece'de testereli sopalı kavga kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement