Kütahya'da Yaya Devriye Ekipleri Tarafından 114 Şahıs ve 15 Araç Sorgulandı - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Yaya Devriye Ekipleri Tarafından 114 Şahıs ve 15 Araç Sorgulandı

Kütahya\'da Yaya Devriye Ekipleri Tarafından 114 Şahıs ve 15 Araç Sorgulandı

Kütahya'da İl Emniyet Müdürlüğü yaya devriye ekipleri tarafından Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Meydan Mahallesi, Fuatpaşa Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Osmanlı Caddesi, Merkez Sokak ve bağlı sokaklarda yapılan çalışmalarda, 114 şahıs ve 15 aracın sorgusu, GBT kontrolü ve denetimi yapıldı. Ayrıca, bu çalışmalar sonucunda 5 adet kesici alet ele geçirildi.

18.11.2023 12:04

Kütahya'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen Bölge Uygulamasında, 107 şahıs, 14 aracın sorgusu GBT kontrolü ve denetiminin yapıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Resmi Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, yaya devriyeler ve Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından 1 Amir, 5 Resmi Ekip ( 11 Personel) ve 10 ÇMB personeli ile il merkezi Dumlupınar Bulvarı, Ok Meydanı Mahallesi, Radar Caddesi, Hisar Bölgesi, Maltepe Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, Hacıazizler Yolu, Zafertepe Mahallesi Okullar Bölgesi, Cephanelik ve Hayvan Pazarı Bölgesinde şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan Bölge uygulamasında, toplam 107 şahıs ve 14 aracın GBT kontrolü yapıldı. Uygulamada, 73 adet sentetik ecza hap, 0,16 gram bonzai ve 1 kesici alet ele geçirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Yaya Devriye Ekipleri Tarafından 114 Şahıs ve 15 Araç Sorgulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement