Kütahya Şehidin Cenazesi Baba Evinde - Son Dakika
Güncel

Kütahya Şehidin Cenazesi Baba Evinde

Kütahya Şehidin Cenazesi Baba Evinde

Şehidin cenazesi baba evindeMardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit düşen evli bir çocuk babası 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın cenazesi Kütahya'daki babaevinin önüne getirilerek dua okundu.

20.05.2016 20:37

Şehidin cenazesi baba evinde

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit düşen evli bir çocuk babası 27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hasan Kahraman'ın cenazesi Kütahya'daki babaevinin önüne getirilerek dua okundu.

Nusaybin'de teröristlerin hazırladığı el yapımı bombanın infilak etmesi sonucunda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamayan Uzman çavuş Hasan Kahraman'ın cenazesi bugün askeri uçakla Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'ndeki Zafer Havaalanı'na getirildi. Şehidin Türk Bayrağı'na sarılı tabutu cenaze aracına konularak Kütahya kent merkezine götürüldü.

Cenaze ilk olarak anne Seviye Kahraman ve inşaat ustası olan baba Beytullah Kahraman'ın Evliya Çelebi Mahallesi Yulaf Sokak'taki tek katlı evlerinin önüne getirildi. Şehidin bir buçuk yıllık eşi Büşra Kahraman gözyaşlarına boğuldu. Yakınlarının kucağına aldığı 7 aylık Gökalp Kahraman da babaannesinin evinin penceresinden babasının cenaze aracı içerisindeki tabutuna baktı.

Baba evinin önünde okunan duanın ardından şehidin cenazesi ikindi namazı sonrası düzenlenecek olan tören için Kütahya Ulu Camii'ne götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya Şehidin Cenazesi Baba Evinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement