Lang Lang'dan Açıklama - Son Dakika
Güncel

Lang Lang'dan Açıklama

Lang Lang\'dan Açıklama

"Allianz Gençler Müzik Kampı, 2016 yılında Allianz Türkiye'nin evsahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilecek"

01.12.2015 11:03  Güncelleme: 11:04

Dünyanın lider finans ve sigortacılık şirketi Allianz'ın, Lang Lang Uluslararası Müzik Vakfı işbirliğiyle düzenlediği Allianz Gençler Müzik Kampı'nın 2016 yılında İstanbul'da gerçekleştirileceği, kampın bu yıl Viyana'da düzenlenen ayağında Lang Lang tarafından duyuruldu. Lang Lang kampta ayrıca, genç piyanist Kaan Baysal'ın Allianz Türkiye'nin marka elçisi olduğunu da açıkladı.

Dünyanın yaşayan en önemli sanatçılarından biri olan Lang Lang gözetiminde, 8 ile 14 yaş arası 10 yetenekli piyanist için hayatlarında bir kez yaşayacakları bir fırsat sunan Allianz Gençler Müzik Kampı, 2013 senesinde Münih'te, 2014 senesinde Barselona'da düzenlenmişti. Lang Lang, Viyana'da gerçekleştirilen 3. Allianz Gençler Müzik Kampı'nda, Kasım 2016'da yapılacak 4. Allianz Gençler Müzik Kampı'nın, Allianz Türkiye evsahipliğinde, İstanbul'da olacağını açıkladı.

Allianz Gençler Müzik Kampı hakkında konuşan Allianz Global Marka Elçisi Lang Lang, "Yeni nesil müzik elçileri olan çocukların beraber çaldığını ve aynı tutkuyu paylaştığını gözlemlemek, müziğin gücünün mesajını daha geniş kitlelere yayabilmek, piyano dünyasının geleceğine umutla bakmamı sağlıyor" dedi.

Lang Lang ayrıca, genç piyanist Kaan Baysal'ın, Allianz Türkiye'nin marka elçisi olduğunu açıklayarak, 4. Allianz Gençler Müzik Kampı'nın, Allianz Türkiye Marka Elçisi Kaan Baysal'ın memleketi olan İstanbul'da yapılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaan Baysal, "Allianz Türkiye Marka Elçiliği" hakkında "Allianz Türkiye, müzik eğitimimi destekleme kararı aldı. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek için şimdiden büyük heyecan duyuyorum. Hem müziği desteklediği için hem de bana verilen bu büyük fırsat için Alilanz Türkiye'ye çok teşekkür ediyorum. Allianz Türkiye Marka Elçisi olarak, tüm dünyada Türkiye'yi müzik ile en iyi biçimde temsil etmek için çalışacağım" dedi.

Allianz Türkiye evsahipliğinde Ekim 2014'te İstanbul'da gerçekleştirilen Lang Lang konseri öncesinde ünlü piyaniste eşlik edecek bir genç yetenek arayışına girilmiş ve bu çalışma sonunda geçen yıl henüz 11 yaşında olan Kaan Baysal keşfedilmişti. İstanbul'daki görkemli konserde Lang Lang'e eşlik ederek Chopin'den eserler seslendiren Kaan Baysal aynı zamanda, 2014'te Barselona'da düzenlen 2. Allianz Gençler Müzik Kampı'na da seçilerek, kampa Türkiye'den katılmaya hak kazanan ilk isim oldu. 3. Allianz Gençler Müzik Kampı'nda "Allianz Türkiye Marka Elçisi" olduğu duyurulan Kaan Baysal'ın müzik eğitimi Allianz Türkiye tarafından destekleniyor.

Her yıl Kasım ayında düzenlenen Allianz Gençler Müzik Kampı, yetenekli genç piyanistlere, birlikte müzik yapma ve dünyaca ünlü piyanist Lang Lang ile çalışma fırsatı sunuyor. Kampta, kültürel aktiviteler ile Münih Müzik ve Sahne Sanatları Üniversitesi Gençlik Akademisi öğretmenlerinden solo dersler de yer alıyor. Allianz Gençler Müzik Kampı programında ayrıca, Lang Lang ile birlikte dünyanın en önemli konser salonlarında halka açık genişletilmiş bir müzik dersi de yer alıyor.

Toplum için Müzik, Müzik için Allianz

Toplumun yaşam kalitesini artıran sosyal bir marka olan Allianz Türkiye, müziği ve geleceğin sanatçılarını desteklemeyi, toplumdaki kültürel bağları müzik yoluyla güçlendirmeyi kurumsal sorumluluk felsefesinin merkezine koyuyor. Müziği toplumu ayakta tutan değerli bir kültürel sermaye olarak gören Allianz Türkiye, müziği ve onun dünyasını herkes için erişilebilir kılarak insanların yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Allianz Gobal Marka Elçisi Lang Lang'ın kurduğu, Lang Lang Uluslararası Müzik Vakfı ile birlikte gerçekleştirilen ve dördüncüsü Kasım 2016'da İstanbul'da düzenlenecek olan Allianz Gençler Müzik Kampı gibi oluşumlarla globalde de müzik yatırımlarına ağırlık veren Allianz, Türkiye'de, Barış İçin Müzik Vakfı'nın öncü kurumsal destekçiliğini ve Türkiye Gençlik Filarmoni Orkestrası'nın kurumsal destekçiliğini üstleniyor.

2015 yılı içerisinde, müziğe erişmek, müziği öğrenmek isteyen herkese karşılıksız ve Türkçe içerik sunan Türkiye'nin ilk ve tek dijital platformu Motto Müzik'i hayata geçiren Allianz Türkiye'nin marka elçiliğini, müzik eğitimini desteklediği genç yetenek Kaan Baysal yapıyor.

Allianz Türkiye CEO'su Solmaz Altın, "Allianz Türkiye olarak ekonomik büyümeye katkıda bulunurken, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek bireylerin gelişimini desteklemeye önem veriyoruz. Müziğin birleştirici gücüne inanıyor, müziğe hem globalde hem de Türkiye'de yatırım yapıyoruz. Toplumun yaşam kalitesini artıran sosyal bir marka olarak, odağımıza müziği koyuyor, topluma etkin şekilde dokunacak projelere imza atıyoruz. 7'den 70'e herkesi müziğin ilham veren gücüyle buluşturarak, yaşamdan daha fazla keyif almalarını arzuluyoruz" diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lang Lang'dan Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement