Levent Kırca Rize'den Tehdit Aldı - Son Dakika
Güncel

Levent Kırca Rize'den Tehdit Aldı

Levent Kırca Rize\'den Tehdit Aldı

Sanatçı Levent Kırca'nın 'İçeridekiler Sahneye Çıkıyor' adlı tiyatro oyununun Rize'de salı günü yapılacak gösterimi ertelendi.

10.06.2013 09:42  Güncelleme: 10:16

Sanatçı Levent Kırca'nın Silivri'de yaşananları anlatan, 'İçeridekiler Sahneye Çıkıyor' adlı tiyatro oyununun Rize'de salı günü yapılacak gösterimi ertelendi. Kırca dün bir açıklama yaparak oyun öncesinde Rize'den tehditler aldığını açıklamıştı.

Müziklerini ünlü piyanist Fazıl Say'ın yaptığı oyun, Semih Çetin'in 'Bir İhanetin Öyküsü', Tuncay Özkan'ın 'Hapiste Yatacak Olana Öğütler', Güldal Mumcu'nun 'İçimden Geçen Zaman' ve Nilgül Doğan'ın 'Adını Siz Koyun' kitapları ile, Gülşah Balbay ve Yarbay Mustafa Dönmez'in röportajlarından esinlenerek oluşturuldu. Silivri'de yaşananların anlatıldığı oyun 11 Haziran'da Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahnelenecekti.

Oyun ile ilgili olarak Rize Ulusal Gönüllüleri Platformu'ndan yapılan yazılı açıklamada, gösterinin ertelendiği belirtilerek, "Rize'de oynanması gereken, 'İçerdekiler Sahneye Çıkıyor' adlı Levent Kırca Tiyatrosu oyunu, tiyatro ekibinin sorunları nedeniyle iptal edilerek daha sonra açıklanacak bir tarihe ertelenmiştir. Değerli Rize halkından özür dileyerek, bizleri anlayacağından şüphe etmediğimizi iletmek isteriz" denildi. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Levent Kırca Rize'den Tehdit Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement