LiaLea TOG Bazar Kermesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

LiaLea TOG Bazar Kermesine Katıldı

LiaLea TOG Bazar Kermesine Katıldı

LiaLea kız çocuklarına özel tasarımlarını TOG Bazar'da sergiledi

29.05.2013 18:09

Özel tasarımlarıyla kız çocuklarının büyük hayallerini gerçekleştiren LiaLea markası, Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG) 28 Mayıs'ta Esma Sultan Yalısı'nda düzenlediği TOG Bazar kermesine katıldı. Kermesten elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü gençlerin, Türkiye'nin dört bir yanında hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak.

Kız çocuklarının büyük hayellerini küçük detaylarda gerçekleştirmek üzere 4-12 yaş grubu kız çocukları için özel giysiler tasarlayan LiaLea markası, 28 Mayıs'ta Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen TOG Bazar'a katıldı. 2013 yaz koleksiyonu olan "Gizli Bahçe"nin tasarımlarını sergileyen LiaLea, farklı çizgileriyle büyük ilgi topladı.

TOG Bazar'da LiaLea'nın özgün, sağlıklı ve modern ürünleriyle daha yakından tanışma fırsatı bulan anneler, babalar ve kızları "Gizli Bahçe" koleksiyonunun özgür, zarif, maceraperest çizgilerini çok beğendiklerini ifade ettiler.

LiaLea Kurucu Ortağı Leyla Gündemir, TOG Bazar'la ilgili olarak şunları söyledi: "Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın bu anlamlı organizasyonuna katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik sayesinde ülkemizin dört bir yanında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerinde bizim de tuzumuzun bulunması onur verici. TOG Bazar'ı düzenleyerek bizlere bu fırsatı sağlayanlara teşekkür ederim."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LiaLea TOG Bazar Kermesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement