'Lions Uluslararası Kısa Film Yarışması' Gerçekleşti! - Son Dakika
Güncel

'Lions Uluslararası Kısa Film Yarışması' Gerçekleşti!

 \'Lions Uluslararası Kısa Film Yarışması\' Gerçekleşti!

İş ve sanat camiasından isimlerin katılımıyla Zorlu PSM'de gerçekleşen törende dereceye giren filmlere ödülleri takdim edildi.

02.05.2018 14:44  Güncelleme: 14:46

Suoz Enerji Grup, Lions Kulüpleri'nin sinema sektörüne genç yeteneklerin katılmasını ve yeni fikirlerin oluşmasını sağlamak, ülkemizi yurtdışına tanıtmak, kısa film projelerini uluslararası arenaya taşımak amacıyla organize ettiği kısa film yarışmasına sponsor olarak kurumsal destekte bulundu.

Türkiye'nin büyümesinde önemli bir etken olarak öne çıkan yenilenebilir enerji alanında faaliyet gösteren Suoz Enerji Grup, bu yıl 9.su düzenlenen Lions Kulüpleri Kısa Film Yarışması'na sponsor olarak kültür ve sanat alanına destek verdi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Uluslararası Lions Kısa Film Yarışması'nın ödül törenine iş ve sanat camiasından isimlerle birlikte Suoz Enerji Grup Çatı Üstü İş Birimi Direktörü ve Kısa Film Komite Başkanı Levent Gülbahar da katıldı.

'Çevre ve sanat bir bütündür, çevreye değer veren firmalara sanata da değer verdikleri için teşekkürler…'

Gala gecesi konuşma yapan Levent Gülbahar "Bugün 19 film arasından dereceye giren en iyi filmlere ödüllerini vereceğiz. Tabii ki bu çalışma, bu başarı bir kişinin değil, takımların işi. Komite, jüri, yarışmacı, yönetim ve sponsor takımı. Sponsor takımı deyince değinmeden geçemeyeceğim. Bugün burada yaşadığımız ortamı güzel kılan bir başka unsur da etkinliğimize sponsor olan üç büyük firmanın çevreye duyarlı yenilebilir enerji alanında faaliyet gösteren firmalar olmasıdır. Bir bütün içinde ama paylaşarak yaşadığımız ekolojik sistemde çevre ve sanat birbirinden asla ayrı düşünülemez. Çevreye duyarlı olan bu firmalarımıza sanata da duyarlı oldukları için teşekkür ederiz." dedi.

Ayce Kartal'ın Kötü Kız filminin birinci olduğu yarışmada Nuri Cihan Özdoğan'ın Sirayet filmi ikinciliği, Anıl Güldoğan'ın Hikayeci filmi ise üçüncülüğü göğüsledi. Törene Suoz Enerji Grup COO'su Muzaffer Erdal Kılıç, CMSO İzak Gerşon, Yurtiçi Pazarlama Direktörü Seyfi Yıldız ve Mar Solar Panel İmalatı A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Hasan Önder Çiftçi da seyirci olarak katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Lions Uluslararası Kısa Film Yarışması' Gerçekleşti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement