Lojistik'te Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Lojistik'te Mezuniyet Coşkusu

Lojistik\'te Mezuniyet Coşkusu

Türkiye'nin ilk lojistik temalı meslek yüksekokulu olan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 700 öğrenci ilçe protokolü, öğretim görevlileri, öğrenci ve velilerin katıldığı törenle diplomalarını aldı.

18.06.2013 16:15

Lojistik sektöründe kalifiye ve donanımlı bireyler yetiştirmek üzere eğitim hayatına başlayan Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu bu eğitim-öğretim yılında 700 mezun verdi.

Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Eski Belediye Başkanı Muharrem Ergül'ün hazır bulunarak öğrencilerin coşkusunu paylaştığı törende, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Yüksel, Mütevelli Heyeti Başkanı Ruhi Engin Özmen ve okulun mütevelli heyeti üyeleri yer aldı.

-Lojistik Sektörü 2023'te Üç Kat Büyüyecek

Ahmet Yüksel, genç mezunlara başarılı bir meslek hayatı ve yaşam için öğütler verirken Başkan Ruhi Engin Özmen lojistik sektörünün 2023 Türkiye'sinde üç kat daha büyüyeceğini söyledi. Özmen, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu'nun kurulduğunda 130 öğrencinin olduğunu bugün ise 800 mezuna ulaşmış bir kurum olduğunu belirterek mezunların sektörde iş olma oranının yüzde 88 olduğunu ifade etti.

2012-2013 akademik yılında lisans ve ikinci eğitim olmak üzere toplam 19 programdan başarıyla mezun olan öğrencilere diplomalarının yanı sıra onur belgeleri de verildi. Neşe Erdoğan adlı öğrenci birincilikle mezun olurken, Ayça Avşaroğlu ve Soner Yamaç ikinciliği paylaştı.

Ersin Demir adlı öğrenci ise üçüncülükle mezun oldu.

Törene katılarak öğrencilerin coşkusunu paylaşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'un üniversiteler kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek ilçedeki üniversitelerin eğitim hayatına katılımıyla ilçede sosyal ve ekonomik alanlarda da önemli gelişmeleri yaşanacağını, eğitimin her kademesine desteğin devam edeceğini söyledi ve mezun öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Çelikbilek dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lojistik'te Mezuniyet Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement