Lotto Şirketler Futbol Ligi Kuraları Çekildi - Son Dakika
Güncel

Lotto Şirketler Futbol Ligi Kuraları Çekildi

Lotto Şirketler Futbol Ligi Kuraları Çekildi

Ahmet Çakır, Melih Gümüşbıçak, Ali Güneş, Mehmet Ayan ve Ümit Kesim'in katıldığı kura çekimininin sunumunu Bilgehan Demir yaptı.

06.04.2012 16:11  Güncelleme: 09:20

Ana sponsorluğunu 9 yıldır İtalyan spor giyiminin dev markası Lotto'nun, yardımcı sponsorluklarını Lig Radyo, Allen Carr, British English, Fonex, G4S, SOS'in yaptığı Lotto Şirketler Futbol Ligi 2012 sezonun kura çekimi 5 Nisan Perşembe günü Polat Champions Sports Bar'da yapıldı.

Ali Güneş kura çekimi sırasında önemli açıklamalarda bulunurken "yaşadığım sakatlıklar sebebiyle uzun süredir futboldan uzak kaldım, resmi olarak açıklamadım ancak futbolu bırakacağım" dedi. Ardından "futbolun saha dışına taşınması ve günümüzde yaşanan olayların futbolcuları da futboldan soğuttuğunu" belirtti ve "inşallah futbol bizim zamanımızdaki gibi, saha içerisinde dostlukların yaşandığı, olayların saha dışına taşmadığı bir ortama tekrar geri döner, aşırı fanatiklikten dolayı kaynaklanan olaylar son bulur " dedi.

İş yaşamındaki rekabeti dokuzuncu kez yeşil sahalara taşımayı hedefleyen ve organizasyonunu SporMax Türkiye'nin gerçekleştirdiği Lotto Şirketler Futbol Ligi 2012'e Türkiye'nin en saygın firmaları katılıyor. 14 Nisan'da İTÜ Stadyumu'nda başlayacak ve yaklaşık iki ay sürecek ligde gruplar şu şekilde oluştu;

A Grubu: Turkcell, Mustafa Nevzat İlaç, Zurich Sigorta, Eurobank Tekfen, BP

B Grubu: Arçelik, Anadolubank, Digiturk, Akbank, Arkas Marport

C Grubu: Finansbank, Türkiye Finans, PWC, Tüpraş, Vodafone

D Grubu: Garanti Bankası, Denizbank, DHL Global Forwarding, Koton, Türkiye İş Bankası

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lotto Şirketler Futbol Ligi Kuraları Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement