"Madde Bağımlılığı ve Best FM Yolculuğu" - Son Dakika
Güncel

"Madde Bağımlılığı ve Best FM Yolculuğu"

"Madde Bağımlılığı ve Best FM Yolculuğu"

TÜMSİAD ünlü radyocuyu Okülülerle buluşturdu.

28.03.2012 14:06

TÜMSİAD Sponsorluğunda "Madde Bağımlılığı ve Best FM Yolculuğu" Söyleşisi

OKÜ'de TÜMSİAD Sponsorluğunda Madde Bağımlılığı Söyleşisi

Türkiye'nin en çok dilenen ulusal radyolarından Best FM'de Gazoz Ağacı programını yapan Cem Arslan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde madde bağımlılığı üzerine yapılan söyleşide öğrencilerle buluştu.

Osmaniye Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) ile Pusula İzcilik Derneği Sponsorluğunda OKÜ'de ünlü radyocu Cem Arslan'ın konuşmacı olarak katıldığı "Madde Bağımlılığı ve Best FM Yolculuğu" söyleşisi gerçekleştirildi.

OKÜ Kültürel Gelişim Kulübü tarafından düzenlenen söyleşide Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelen ünlü radyocu Cem Arslan, madde bağımlısı olanların yakın arkadaş çevresinden çok etkilendiğine dikkat çekti. Madde bağımlılığı yapan maddelerle genelde yakın arkadaşların tanıştırdığı, tanınmayan kişilerin pek etkisi olmadığına vurgu yapan Arslan, "en yakın arkadaşlarınız zaaflarınızı çok iyi biliyor ve madde bağımlılığında da bunlardan faydalanıyor" dedi.

Ülkemizin en temel ve öncelikli sorununun terör olduğuna vurgu yapan Cem Arslan terörün en önemli finans kaynağının uyuşturucu ve kaçakçılık olduğunu söyledi. Madde bağımlısı olan kişilerin hayattan soyutlanmakla birlikte bu maddelerin temini için kullanılan paralarında teröre hizmet ettiğini söyleyen Arslan öğrencilere hem kendimizi hem de ülkemizi seviyorsak bu hainlere fırsat vermeyelim diye konuştu.

Öğrencilerin radyoculukla ilgili sorularını da yanıtlayan Cem Arslan, "teknoloji bu kadar ilerlemişken radyonun hala dinleniyor olması radyodaki samimiyet ilişkisine dayalıdır" dedi. ÖKÜlü öğrenciler söyleşi sonunda ünlü radyocu ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Madde Bağımlılığı ve Best FM Yolculuğu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement