Mahir Sönmez'in Kadir Gecesi Mesajı - Son Dakika
Güncel

Mahir Sönmez'in Kadir Gecesi Mesajı

Mahir Sönmez\'in Kadir Gecesi Mesajı

Sönmez, bu gece idrak edeceğimiz Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, "Elazığlı hemşerilerimizin Kadir Gecesini kutluyorum" dedi.

14.08.2012 21:22  Güncelleme: 21:19

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez, bu gece idrak edeceğimiz Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, "Elazığlı hemşerilerimizin Kadir Gecesini kutluyorum" dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez mesajında, rahmet ve fazilet bakımından oldukça zengin Kadir Gecesine ulaşmanın heyecanının milletçe yaşandığını belirterek; "Bir yandan Ramazan ayının sonuna yaklaşmanın hüznü diğer yandan 83 yıllık bir ömre bedel Kadir Gecesi'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kadir Gecesi insanlığın yaşadığı en rahmet dolu ve fazileti en fazla gecelerden biridir. Ramazan ayı ile birlikte gönül dünyamızda yansımalarını çok daha fazla hissetmeye başladığımız, dostluk, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışmanın bu gece de zirveye ulaşmasını ümit ediyoruz. Bu düşüncelerle Elazığlı hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Kadir Gecesini kutluyor, bu gecenin ülkemizde kardeşlik ve birlik ortamının daha da güçlenmesine; dünyada ise barışın hâkim kılınmasına vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mahir Sönmez'in Kadir Gecesi Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement