Manisa Ayrıldığı Kız Arkadaşı ve Kız Arkadaşının Annesini Öldürüp, İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Manisa Ayrıldığı Kız Arkadaşı ve Kız Arkadaşının Annesini Öldürüp, İntihar Etti

Ayrıldığı kız arkadaşı ve kız arkadaşının annesini öldürüp, intihar ettiManisa'nın Yunusemre ilçesinde, Tennur Ö. (31), bir süre önce tartışarak ayrıldığı kız arkadaşı Rabia Bayram'ı (23) ve kız arkadaşının annesi Fatma Bayram'ı (48) öldürüp, başına dayadığı tabanca ile intihar etti.

19.04.2019 17:49

Ayrıldığı kız arkadaşı ve kız arkadaşının annesini öldürüp, intihar etti

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, Tennur Ö. (31), bir süre önce tartışarak ayrıldığı kız arkadaşı Rabia Bayram'ı (23) ve kız arkadaşının annesi Fatma Bayram'ı (48) öldürüp, başına dayadığı tabanca ile intihar etti.

İddiaya göre, Tennur Ö., bugün saat 12.00 sıralarında bir süre önce tartışı, ayrıldığı kız arkadaşı Rabia Bayram'ın ailesiyle yaşadığı 75. Yıl Mahallesindeki evine gitti. Burada kız arkadaşının annesi Fatma Bayram ile Tennur Ö, arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Tennur Ö., yanındaki tabancasını çıkartıp, Fatma Bayram'a peş peşe 3 el ateş etti. Tennur Ö., ardından bu sırada dışarı kaçan kız arkadaşı Rabia Bayram'ın peşine düştü. Genç kızı da sırtından ve başından vuran Tennur Ö., başına dayadığı tabancanın tetiğine bir kez daha bastı. Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri 3 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. 3'ü evde, 6'sı sokakta 9 boş kovan bulundu. Tennur Ö.'nün olayda kullandığı tabancaya da el konuldu. Ölen 3 kişinin cesetleri savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Morgu'na gönderildi. Olay sırasında baba Tuncer Bayram'ın ise evde yatak odasında uyuduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Manisa Ayrıldığı Kız Arkadaşı ve Kız Arkadaşının Annesini Öldürüp, İntihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa Ayrıldığı Kız Arkadaşı ve Kız Arkadaşının Annesini Öldürüp, İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement