Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı - Son Dakika
Güncel

Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Manisa\'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

MANİSA'nın Kula ilçesinde, iki ayrı mahallede polisin düzenlediği operasyonlarda, 1 kilo 164 gram esrar ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 15 bin 850 TL ele geçilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

09.10.2020 13:51  Güncelleme: 13:58

MANİSA'nın Kula ilçesinde, iki ayrı mahallede polisin düzenlediği operasyonlarda, 1 kilo 164 gram esrar ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 15 bin 850 TL ele geçilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmasıyla Kula'nın Çarıkballı ve Bebekli mahallelerindeki 2 ayrı adrese, dün öğle saatlerinde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin de destek verdiği operasyonda, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 1 kilo 164 gram esrar ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 15 bin 850 TL ele geçirildi. Şüpheliler A.T. ve T.C. gözaltına alındı.Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement