Mardinliler Terör Saldırılarını Protesto Etti - Son Dakika
Güncel

Mardinliler Terör Saldırılarını Protesto Etti

Mardinliler Terör Saldırılarını Protesto Etti

Mardin'de, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırıları kınandı.

19.12.2016 14:31

Mardin'de, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırıları kınandı.

Aralarında Türk Haber-Sen ile Mardin Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yer aldığı sivil toplum kuruluşlarınca Merkez Artuklu ilçesindeki Karayolları Parkı'nda protesto düzenlendi.

Vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla sık sık, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" ve"Kahrolsun PKK" sloganları attı.

Türk Haber-Sen Mardin İl Temsilcisi Şeyhmus Kanat, terör saldırılarında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Ülkenin gelişmesini istemeyen karanlık odakların yeniden devrede olduğuna işaret eden Kanat, "Milli birlik ve beraberliğimizi çekemeyenler, ülkemizin gelişmesini ve ilerlemesini istemeyen karanlık odaklar yeniden sahneye çıkmışlardır." dedi.

Herkesin terör saldırıları karşısında sağduyulu olması gerektiğini vurgulayan Kanat, "Ülkemizin farklı yerlerinde evlatlarımızı şehit ederek Türkiyemizin şahlanışını engellemeye ve milletimizin fertlerini karşı karşıya getirmek suretiyle iç savaş hazırlıkları yapmaya başlamışlardır. Milletimizin her ferdi bu oyunlar karşısında sağduyu içinde olmalıdır. Eli silahlı teröristler kadar devletin makamlarını işgal eden kravatlı teröristler de cezalandırılmalıdır." diye konuştu.

Etkinliğe katılanlardan bazıları güvenlik önlemi alan polis memurlarına sarıldı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Mardinliler Terör Saldırılarını Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement