Marmaris Belediyesi, 6. İftar Sofrasını Karaca Mahallesi'nde Kurdu - Son Dakika
Güncel

Marmaris Belediyesi, 6. İftar Sofrasını Karaca Mahallesi'nde Kurdu

Marmaris Belediyesi merkeze uzak mahallelerde iftar sofraları kurmaya devam ediyor. Belediye'nin iftar programlarının 6’ncısı Karaca Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

08.04.2023 11:02  Güncelleme: 13:58

Marmaris Belediyesi merkeze uzak mahallelerde iftar sofraları kurmaya devam ediyor. Belediye'nin iftar programlarının 6'ncısı Karaca Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Çamlı, Çetibeli, Turgut, Osmaniye ve Bayır Mahalleleri'nde iftar sofrası kuran Marmaris Belediyesi dün de Karaca Mahallesi'nde iftar programı düzenledi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay'ın da katıldığı Karaca Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen iftar programına, mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Yardımcıları Burak Demirtaş, İhsan Öztürk, Ali Zağlı, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı, meclis üyeleri, birim amirleri ve mahalle muhtarı Mehmet Yaman'ın da eşlik ettiği iftar programında ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Belediye Başkanı Oktay, "Ramazan'ın huzurunu hep bir arada yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Davetimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

Marmaris Belediyesi, 6. İftar Sofrasını Karaca Mahallesi\'nde Kurdu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Marmaris Belediyesi, 6. İftar Sofrasını Karaca Mahallesi'nde Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement