Marmaris Kaymakamı Denetleme Yapan Güvenlik Güçlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Marmaris Kaymakamı Denetleme Yapan Güvenlik Güçlerini Ziyaret Etti

Marmaris Kaymakamı Denetleme Yapan Güvenlik Güçlerini Ziyaret Etti

Muğla'nın Marmaris İlçe Kaymakamı Celalettin Yüksel, asayiş denetimi yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

18.12.2016 04:53

Muğla'nın Marmaris İlçe Kaymakamı Celalettin Yüksel, asayiş denetimi yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi.

Yaşanan terör olayları nedeniyle, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş, terör, kaçakçılık ve terör birimlerinde çalışan polisler genel asayiş denetimlerini sıklaştırdı. İlçe'nin Muğla ve Datça çıkışlarında araç arama ve kimlik kontrolü yapan polisleri Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya yerinde denetim yaptı. İlk olarak İlçe merkezine 21 kilometre mesafedeki Çetibeli Jandarma Arama Kontrol Noktası'nda inceleme yapan Kaymakam Yüksel, ardından kent merkezinde çeşitli noktalarda denetim yapan polisleri ziyaret etti. Kent merkezi girişinde durdurulan ve polisler tarafından kontrolleri tamamlanan vatandaşlar, Kaymakam Yüksel ile görüş alışverişinde bulunarak memnuniyetlerini dile getirdi.

Kaymakam Yüksel, "Ülkemizde son günlerde ki malum olaylar ve yeni yılın yaklaşmasıyla güvenlik güçlerimiz periyodik denetimlerini artırdı. Vatandaşımızın huzur ve güvenliği için yapılan denetimlerimizi yerinde incelemek için ziyaretlerim oldu. Jandarma ve polis bölgelerinde incelemelerimi tamamladım. Vatandaşlarımızla yaptığım görüşmelerde olumsuz bir yorum almadım tam aksine herkes memnuniyetlerini dile getirerek denetimlerin daha çok yapılmasını istedi. Güvenlik güçlerimiz sorumluluk alanlarında genel asayiş ve güvenlik denetimlerini artıracaktır" dedi.

Marmaris Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya'da, "Yıl boyunca yaptığımız denetimlerimizi yaşanan malum olaylar ve yeni yılın yaklaşmasıyla 24 saat süreyle belli aralıklarla kent merkezinin çeşitli noktalarında devam edecektir" dedi.

Akşam saat: 21.00'de başlayan ve 03.00'e kadar aralıksız süren denetimlerde 2 bin 300 kişinin ve 4 bin aracın kontrolleri yapıldı. Hakkında yakalama ve zorla getirme kararı bulunan 11 kişi gözaltına alındı. Hacizli yakalamalı ve evrak eksikliğinden 21 araç çekici yardımıyla polis otoparkına çekilerek işlem yapıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Kaymakamı Denetleme Yapan Güvenlik Güçlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement