Marmaris'te Yüzme Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te Yüzme Heyecanı

Marmaris\'te Yüzme Heyecanı

ULUSLARARASI Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, Marmaris'te başladı.

08.10.2016 15:27

ULUSLARARASI Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası, Marmaris'te başladı. İki gün sürecek organizasyon Uluslararası Aquamasters Audi Takım Yarışı ve Uluslararası Aquamasters Netsel Marina 4x500 mt Bayrak Yarışı ile start aldı.

Yarışlar öncesinde Marmaris Su Sporları Kooperatifi üyeleri fly board gösterisi sunarken, sahil güvenlik ve deniz polisi ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı yarış sırasında cankurtaranları taşıyan tekneler de yüzücüleri takip etti. Yarış öncesinde dünyaca ünlü yüzücü Adam Walker, yüzücülerle ısınma hareketleri yaptı. Aquamasters Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel, Marmaris'te bu yıl 4'üncü kez yapılan şampiyona kapsamında 3 farklı yarışın yer aldığını belirtti.

Uluslararası Yüzme Federasyonu'nun (FINA) 2011 yılında Çin'in Şangay kentinde gerçekleştirilen Dünya Yüzme Şampiyonası'nda başlattığı bir açık su yüzme disiplini olan takım ve bayrak yarışlarının Türkiye'de ilk kez Marmaris'te gerçekleşeceğini dile getiren Demirel, "Uluslararası Aquamasters Audi Takım Yarışı 3 kişilik takımların 2000 metrelik ve Uluslararası Aquamasters Netsel Marina 4 x 500 mt Bayrak Yarışı da 4 kişiden oluşan takımların toplamda 2000 metrelik parkurlardaki yarışlarımızı ilk kez burada gerçekleştiriyoruz" dedi.

- Marmaris

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te Yüzme Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement