Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Kapadokya'da Obeziteyi Tartıştı - Son Dakika
Güncel

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Kapadokya'da Obeziteyi Tartıştı

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Kapadokya\'da Obeziteyi Tartıştı

Medipol Üniversitesi ile Nevşehir Avanos Belediyesi işbirliğiyle Özkonak Köyü Bilim Evi'nde düzenlenen "Obezite ve Cerrahi Yaklaşımlar" konulu toplantı tamamlandı.

07.09.2013 11:08

Prof. Dr. Nesrin Emekli ile Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlknur Keskin'in birlikte organize ettikleri toplantı, geçtiğimiz Cuma sabahı Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın'ın moderatörlüğünde interaktif oturum ile başladı. Akşamki programda ise Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muazzez Garipağaoğlu "Obezite ve güncel bilgiler"i anlatırken Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan Algun "Obezite ve fiziksel aktivite" konusunda bilgiler verdi.

Programın ikinci gününün sabahında interaktif oturumun moderatörlüğünü Medipol Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı üstlendi. İkinci günün akşamında Medipol Koşuyolu Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Keskin obeziteden korunma noktasında cerrahi yöntemleri anlattı. Toplantılara akademisyenlerin yanında köy halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Sosyal program kapsamında Ürgüp ve Göreme'deki peri bacaları ve antik şehirler ile yer altı şehirlerini gezen hocalarımız, Kızılırmak Nehri üzerinde gondolla gezinti yaptı, üzüm bağları ile ünlenen yörede dalından üzüm topladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri Kapadokya'da Obeziteyi Tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement