Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Fenerbahçe Maçından Galip Gelmek İçin Ne... - Son Dakika
Güncel

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Fenerbahçe Maçından Galip Gelmek İçin Ne...

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Fenerbahçe Maçından Galip Gelmek İçin Ne...

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay: "Fenerbahçe maçından galip gelmek için ne gerekiyorsa yapacağız" Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, bu karşılaşmayı kazanıp kupada yola devam etmek istiyor.

14.04.2015 17:01

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Rıza Çalımbay: "Fenerbahçe maçından galip gelmek için ne gerekiyorsa yapacağız"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, bu karşılaşmayı kazanıp kupada yola devam etmek istiyor. Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusuyla başlayıp, pas çalışmasıyla devam etti. Takımı 2'ye ayıran Çalımbay, öğrencilerine yarı sahada defansa ve hücuma yönelik taktik çalışması yaptırdı.

Antrenman öncesinde de bir açıklamalarda bulunan Çalımbay, Fenerbahçe maçında tek hedefin 3 puan olduğunu dile getirdi.

Galip gelmek için gereken ne varsa yapacaklarını vurgulayan Rıza Çalımbay, "Zor olduğunu ve iyi bir takıma karşı oynayacağımızı biliyoruz ama kupada da söz sahibi olmak istiyorsak başka şansımız yok. Bu maçta, hafif sakatlıkları bulunan Servet çetin, Welliton, Serkan Balcı, Serkan Yanık ve Gökçek Wederson'u büyük ihtimalle dinlendireceğiz" dedi.

Bir basın mensubunun, 'Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırının maça yansıyacağını düşünüyor musunuz?' sorusunu da yanıtlayan Çalımbay, "Olayın maçı etkileyeceğine inanmıyorum. Çünkü verilen süre hem Fenerbahçe açısından hem Türk Futbolu açısından iyi oldu. Herkes kendisini toparladı. Herkes olayları gördü ve tedbirler aldı. Fenerbahçe Camiası için de rahatlama oldu. Çünkü olayların ardından maç oynanması zordu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe maçının ardından Spor Toto Süper Lig'de oynayacakları Akhisar Belediyespor ve Sivasspor müsabakalarının büyük önem taşıdığını dile getiren Çalımbay, "Telafisi olmayan maçlar oynayacağız. En son aldığımız galibiyet tam zamanında gelen bir galibiyetti ama önemli olan istikrarı ligin sonuna kadar korumak. Ligde oynayacağımız 8 maçımız var. Bütün amacımız maçlarımızı en iyi şekilde tamamlamak. Bu seneki hedefimiz ise ligi iyi bir yerde bitirmek. Bunu da inşallah gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Fenerbahçe Maçından Galip Gelmek İçin Ne... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement