Meslek Gruplarının Oda Altında Birleşmesinin Önemi - Son Dakika
Güncel

Meslek Gruplarının Oda Altında Birleşmesinin Önemi

Meslek Gruplarının Oda Altında Birleşmesinin Önemi

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, tüm meslek sahiplerinin kayıt altına alınması gerektiğini belirterek, "Merdiven altı dediğimiz sistemi bitirmeliyiz.

03.04.2018 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Mustafa İsen, tüm meslek sahiplerinin kayıt altına alınması gerektiğini belirterek, "Merdiven altı dediğimiz sistemi bitirmeliyiz. Bu gerçekleştiğinde esnafımızdan alınan vergi de daha adil paylaşılmış olacak." değerlendirmesinde bulundu.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (SESOB) bağlı Fotoğrafçılar Odası, Pastacılar Odası, Demirciler ve Tornacılar Odası ile Sıhhi Tesisatçılar Odası'nı ziyaret eden İsen, yeni yönetimlere "hayırlı olsun" temennilerini dile getirdi.

Odaların sıkıntı ve taleplerini dinleyen İsen, yaptığı açıklamada, esnafın şehrin kılcal damarları, bu birliklerin de onların örgütleri olduğunu belirtti.

Meslek grublarının sorunlarına odalar sayesinde ulaştıklarını aktaran İsen, şunları kaydetti:

"Örgütlü toplum demek, gelişmiş toplum demektir. Sakaryamız da bu alanda Türkiye'ye örnek. Az sayıdaki kaçak da giderilerek tüm meslek sahiplerini kayıt altına almalıyız. Yani merdiven altı dediğimiz sistemi bitirmeliyiz. Bu gerçekleştiğinde esnafımızdan alınan vergi de daha adil paylaşılmış olacak. Bunun için bizlere ne düşüyorsa hazırız."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Meslek Gruplarının Oda Altında Birleşmesinin Önemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement