MHP Milletvekilinden Protesto - Son Dakika
Güncel

MHP Milletvekilinden Protesto

MHP Milletvekilinden Protesto

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, kent merkezindeki çukurlara dikkat çekmek için belediyeyi ikinci bir eylemle protesto etti.

24.02.2012 17:25

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, kent merkezindeki çukurlara dikkat çekmek için belediyeyi ikinci bir eylemle protesto etti. Yılmaz, çukurlarda zarar gören jant, lastik, egzoz ve amortisörü belediyenin eski ve yeni boruları sergilediği yere bıraktı.

Afyonkarahisar'da yoğun kar yağışı ve soğuk havaların ardından oluşan çukurlara belediyenin yetersiz kalmasına ilk olarak fidan dikerek tepki gösteren MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ikinci bir protestoya daha imza attı. Çukur nedeniyle hasar oluşan jant, lastik, egzoz ve amortisörleri vatandaşlardan toplayan Yılmaz, belediyenin giriş kapısında bulunan eski ve yeni boruların sergilediği yere bıraktı. Afyonkarahisarlının bunların hiçbirisini hak etmediğini söyleyen Yılmaz, belediye başkanı Burhanettin

Çoban'ı eleştirdi.

Afyonkarahisarlı'nın kendisine verdiği yetki doğrultusunda kendisini onların sesi olmak mecburiyetinde hissettiğini dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu: "Bugün bu konuda Afyonkarahisar'da son üç aydır insanlarımız, adeta Afyonkarahisar tabiri ile 'gavur eziyeti' çektirilen bir durum. Bu yollarımızdaki çukurları geçen hafta gündeme getirmiştik. Ufak tefek bir şeyler yapılmaya başlanıyor. İnsanlar rahatlıkla jantı kırılmadan ön takımları bozulmadan, kaportasına zarar gelmeden trafikte seyretmesi bizim

isteğimiz"

Bu konuları gündeme getirdiğinde Belediye Başkanı Çoban'ın kendisine bir mektup yazdığını anlatan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Mektubu ben daha sonuna kadar okumadım. Mektup hiçbir zaman cevapsız kalmaz. Önümüzdeki dönemde kırmadan, dökmeden, şahsiyetli, seviyeli ve sorumlu bir muhalefet anlayışı içerisinde olayları takip edeceğiz. Bizim gayretlerimiz genelde ve yerelde iktidarın hizmet yapması, çalışmasıdır."

Belediyenin giriş kapısındaki eski ve yeni borulara dikkat çeken Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Geçmişte bunlarda bunun gibi yeniydi. Ama suyla, toprakla buluştuktan sonra korozyon denen bir olay var. 3-5 sene sonra mutlaka bunlar da bu borular gibi olacak. Hizmet için gelen belediye başkanlarımız da bunları değiştirecek. İnşallah bu şekilde onlar da teşhir edilir."

Boruların sergilendiği yerde bir şeylerin eksik olduğunu söyleyen Yılmaz, yanında getirdiği jant, lastik, egzoz ve amortisörü raflara koydu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel MHP Milletvekilinden Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement