Milletvekili Şeker'den Engellilere 15 Tekerlekli Sandalye - Son Dakika
Güncel

Milletvekili Şeker'den Engellilere 15 Tekerlekli Sandalye

Milletvekili Şeker\'den Engellilere 15 Tekerlekli Sandalye

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, engelliler için satın aldıkları 15 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

27.02.2013 18:06

MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, engelliler için satın aldıkları 15 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerine teslim etti.

Tekerlekli sandalyelerin dağıtım töreni milletvekili Bahattin Şeker'in ailesine ait olan Bilecik'in Bozüyük İlçesi'ndeki Şeker Petrol İstasyonu'nda yapıldı. Törende konuşan Bahattin Şeker zaman zaman duygulu anlar yaşayıp gözyaşlarına hakim olamadı. Milletvekili Şeker konuşmasında şunları söyledi:

"Bugün bizim için mutlu bir gün. Duyguluyum. Bu kardeşlerimizi görünce birlik beraberlik içerisinde güzel bir güne adım atıyoruz. Engelli arkadaşlarımıza ve ailelerine bir hizmette bulunuyoruz. Hepimiz her an her türlü engelli olabiliriz. Allah şükür sağlığımız iyi. Yarın sabah başımıza ne gelebileceğini hiç birimiz bilmiyoruz. Hayat zorluklarla dolu. Elimizden geldiği kadar arkadaşlarıma hizmet etmek için yola çıktık. Bu hayatın zorluklarında omuz omuza birlikte bu zorlukları yenmek mecburiyetindeyiz. İnşallah bundan sonrada bu hizmetlerimize devam edeceğiz."

Bozüyük Özürlü ve Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı Enver Güçyeter ise engelliler adına Bahattin Şeker'e teşekkür etti.

CE,SÇ(EK/ESM) - Bilecik/ Bozöyük

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Milletvekili Şeker'den Engellilere 15 Tekerlekli Sandalye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement