Minik Hafızlar Kur'an Ziyafeti Sundu - Son Dakika
Güncel

Minik Hafızlar Kur'an Ziyafeti Sundu

Minik Hafızlar Kur\'an Ziyafeti Sundu

Başkomutan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde nöbetlere devam demesi üzerine İznik Milli İrade Meydanı'nda nöbetler 24.gecede de devam etti.

08.08.2016 09:40

Gecede 15 Temmuz Şehitleri için İznik Davud-u Kayseri Hafızlık Kur'an Kursu hazırlık sınıfı öğrencileri Kur'an-ı Kerim Ziyafeti sundu.

15 Temmuz hain darbe girişiminden itibaren meydanları bir an olsun boş bırakmayan İznik halkı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın nöbetlere devam demesi üzerine 24.gecede de İznik Milli İrade meydanını doldurdu. Gecede İlçe Müftülüğü Mahmut Çelebi Cami İmamı Necati Akbulut'un koordinesinde minik hafızlar 15 Temmuz Şehitleri için Kur'an-ı Kerim Ziyafeti sundular. İznikliler tarafından takdirle karşılanan minik hafızları protokol üyeleri tek tek tebrik etti.

Demokrasi nöbetlerinin 24. Gününe İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı ve İznikliler katıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Kur'an-ı Kerim Ziyafeti sunan öğrencilere kol saati hediye ederek ödüllendirdi. Demokrasi nöbeti yapılan dua ile devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Hafızlar Kur'an Ziyafeti Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement