Minnie Mouse ve Dilek Hanif İşbirliği - Son Dakika
Güncel

Minnie Mouse ve Dilek Hanif İşbirliği

Minnie Mouse ve Dilek Hanif İşbirliği

Dilek Hanif'in Disney Türkiye ile Inspired by Minnie Mouse işbirliği kapsamında yaptığı özel tasarımları İstanbul Moda Haftası'nda sergilenecek.

08.10.2012 13:38

Walt Disney nesiller boyu büyük beğeniyle takip edilen stil ikonu Minnie Mouse'a özel olarak dünya çapında başlattığı "Inspired by Minnie Mouse" projesinin Türkiye'deki lansmanını dünyaca ünlü tasarımcı Dilek Hanif işbirliğiyle gerçekleştireceğini duyurdu. Dilek Hanif'in işbirliğine özel olarak sevilen stil ikonunu Minnie Mouse'dan esinlenerek hazırladığı Minnie Mouse Parti Koleksiyonu 10 Ekim Çarşamba akşamı İstanbul Moda Haftası'ndaki defilesinin ardından özel bir kutlama partisiyle tüm moda severlerin beğenisine sunulacak.

Minnie Mouse 1928'de Mickey Mouse'un sevgilisi olarak ilk ortaya çıkışından bu yana modaya ilham veren bir karakter ve stil ikonu oldu. Türk modacı Dilek Hanif Minnie'nin modası geçmeyen çekiciliğini kutlamak üzere, benzersiz stilinden oluşan dört parçalık bir mini-koleksiyon hazırladı. Dilek Hanif'in eğlenceli koleksiyonunda bordo ve siyah renkte, kendi couture çizgisinden etkilenmiş tütü etekler ve özel lazer kesimli, pırıltılı baskılı kumaşlardan yapılan parti elbiseleri bulunuyor. Minnie Mouse'un kendine özgü puantiyesi ve fiyonklarının da yer aldığı giysileri, daha da özgün bir hava veren el yapımı saç süsleri ve aksesuarlar tamamlıyor.

Inspired by Minnie Mouse için Disney'le yaptığı işbirliğinden duyduğu heyecanı dile getiren Dilek Hanıif şöyle diyor: "Böylesi keyifli bir işbirliğinde Disney ile yanyana gelmiş olmaktan onur duyuyorum. Bu koleksiyonu İstanbul Moda Haftası kapsamındaki ilk defilemin yanı sıra sunacak olmak da çok heyecan verici. Minnie Mouse'un ikonik çizgileri, tipik fiyonkları ve puantiyesinin modası hiçbir zaman geçmiyor ve bu sebeple kendisinin dünya genelinde en sevilen stil ikonlarından biri olduğunu düşünüyorum."

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan ise Dilek Hanif ile yapılan işbirliğinden duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade ediyor: "Minnie Mouse ve eşsiz stili dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına esin kaynağı olmaya devam ediyor. Minnie Mouse'u Türkiye'de de bir stil ikonu haline getirmek ve Minnie ile hayranları arasındaki bağları güçlendirmek üzere moda dünyasının öncülerinden Dilek Hanif'le işbirliği yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minnie Mouse ve Dilek Hanif İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement