Modanın Tadını Çıkar! - Son Dakika
Güncel

Modanın Tadını Çıkar!

Modanın Tadını Çıkar!

Dört Türk moda tasarımcısının desenlerini Coca-Cola Light 250 ml kutularına taşıyan VOGUE Türkiye ve Coca-Cola gerçekleştirdikleri iş birliğiyle Türk modasını farklı bir platforma taşıyor.

06.12.2016 15:35

Özgün bakışıyla en güncel, en özel ve en çeşitli moda içeriklerini sunan VOGUE Türkiye, her daim genç ve dinamik içecek markası Coca-Cola ile Türk moda tasarımcılarının dokunuşlarıyla Coca-Cola Light kutularını tasarladı. VOGUE Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç, VOGUE Türkiye olarak modern dünyanın dev markası Coca-Cola ile Türk tasarımcıları birleştirerek bir köprü görevi üstlendiklerini söyledi ve "Seçtiğimiz tasarımcıların yerel desen ve formlara çağdaş yorumlar getirmesine dikkat ettik" diyor. Coca-Cola Türkiye Pazarlama Direktörü Yiğit Yokuş ise tasarımın Coca-Cola dünyasının daima önemli bir parçası olduğunu ekliyor ve "Bu gibi işbirlikleri hem markamıza; hem de tüm moda, sanat ve tasarım dünyasına ilham veriyor." dedi.

8 Aralık'tan itibaren Migros ve Macrocenter mağazalarında Coca-Cola Light severlerle buluşacak olan kutular, Aslı Filinta, Zeynep Tosun, Mehry Mu ve Raisa&Vanessa tarafından hazırlandı.

"Türk esintileriyle modern dünyayı bir şekilde birleştiren yollar buluyorum" diyen Aslı Filinta, fondaki "Türk tadı"nın kendisini gerçek ve canlı hikayelere bağladığını söylüyor.

Feminenlik ve maskülenliğin bir arada uyum içinde var olabildiğini gösterdiğini düşünen Zeynep Tosun, desenin Coca-Cola Light'a olduğu kadar VOGUE Türkiye'ye de yakıştığını, çünkü kendinden emin bir duruşu olduğunu anlatıyor.

Mehry Mu markasının tasarımcısı Güneş Mutlu, kutu tasarımını yaparken Coca-Cola Light'ın bardağa ilk döküldüğünde yukarıya doğru yükselen baloncuklarından esinlendiğini anlıyor ve pembe rengi seçmesinin Coca-Cola Light'ın hafiflik duygusundan ileri geldiğini belirtiyor.

Raisa&Vanessa ise "Mandala desenlerinin gelenekselliği ile kendi markamızın maksimalist yaklaşımını harmanlayıp ortaya modern bir desen çıkardık" diyor. Raissa&Vanessa, 121 yıldır tarihe geçen moda çekimleri gerçekleştiren VOGUE dergisinin seçiciliğinin ve özgün bakış açısının desenlerini tasarlarken kendilerine öncülük ettiğini ekliyor.

Tasarımcıların kendi desenlerinden, Coca-Cola ve Vogue'dan ilham alarak ürettikleri kutularda tüketicileri bir de sürpriz bekliyor. Kutularda yer alan desenlerden üretilen bilekliklerle Coca-Cola Light severler, hem özel tasarım Coca-Cola Light 250 ml kutularına hem de tasarımcıların hazırladığı birer aksesuara sahip oluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modanın Tadını Çıkar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement