Muhammet, gözyaşları arasında toprağa verildi - Son Dakika
Güncel

Muhammet, gözyaşları arasında toprağa verildi

Muhammet, gözyaşları arasında toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden 8 kişiden biri olan 10 yaşındaki Muhammet Emin Erdoğan'ın cenazesi, ailesi tarafından alınarak Kars'ın Selim ilçesinin Tozluca köyüne götürüldü. Cenaze namazına AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Selim Kaymakamı Mubin Demirkıran, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun ve çok sayıda vatandaş katıldı. Muhammet Erdoğan, yakınlarının gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi. Kazada hayatını kaybeden Muhammet Erdoğan'ın babası Halit Erdoğan ise cenaze törenine katıldı.

31.07.2023 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUHAMMET, GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada ölen 8 kişiden biri olan 10 yaşındaki Muhammet Emin Erdoğan'ın cenazesi sabah saatlerinde ailesi tarafından alınarak, Kars'ın Selim ilçesinin Tozluca köyüne götürüldü. Köy camisinde kılınan cenaze namazına AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Selim Kaymakamı Mubin Demirkıran, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun,  AK Parti İl Başkanı Muammer Sancar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazının ardından Muhammet Erdoğan, yakınlarının gözyaşları arasında köy mezarlığında toprağa verildi.

Oğlunun yaşamını yitirdiği kazada, kızı Mervenur (13) ile yaralı olarak kurtulan ve Harakani Devlet Hastanesi'nde tedavileri süren Halit Erdoğan, cenaze törenine geldi. Halit Erdoğan'ın kızı ile oğlunu tatil için bir ay önce Bursa'ya kardeşlerinin yanına gönderdiği, kendisinin de iki gün önce oraya giderek bir sünnet törenine katılıp, çocukları ile geri döndükleri öğrenildi.

Orhan Kemal OKTAY/ SELİM (Kars), -

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muhammet, gözyaşları arasında toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement