Muhteşem Beşiktaş Balosu - Son Dakika
Güncel

Muhteşem Beşiktaş Balosu

Muhteşem Beşiktaş Balosu

Hatay Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen balo muhteşem bir havada geçti.

02.04.2012 09:22

BEŞİKTAŞIN KALBİNİN ATTIĞI GÖRKEMLİ GECE…

Ottoman Palace Otel'de düzenlenen Baloya Hatay Vali Yardımcısı Kadim Doğan, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Başoğlu, Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Serdar Adalı, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı Mehmet Çetindağ, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Akın, Prime Mall Antakya Müdürü Onur Sapmaz ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Basın Danışmanı M.Hüseyin ZORKUN yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın kalbinin attığı görkemli geceye, Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Pascal Nouma, Okan Karacan ve dans grubu, Ebru Polat ve Ece Erken gibi ünlü isimlerin de katıldığını belirterek, ünlülerin geceye ayrı bir renk ve heyecan kattığını belirtti.

Gecenin açış konuşmasını yapan Hatay Beşiktaşlılar Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı Mehmet Çetindağ, Beşiktaşlı olmanı bir ayrıcalık olduğunu ifade ederek, "Bu anlamlı baloda bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Gecemize katılan ve destek veren tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bizlere bu güzel ortamı hazırlayan yeni yönetim kurulunda görev alan arkadaşları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum" dedi.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Akın'da yaptığı konuşmada, Beşiktaş'ın kalbinin attığı gecede Beşiktaş'a gönül verenler ve ünlü isimler ile bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Hatay BJK olarak adımıza yakışan işler yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamlı balomuzda sadece Beşiktaşlı değil, FB'li, GS'li dostlarımızı da yanımızda görmek çok güzel bir duygu… Gecemizden elde edilecek olan gelir ile ihtiyaç sahibi bir okula maddi manevi destek vereceğiz. Okulun baştan sona yenilenme çalışmasını gerçekleştirecek ve kulübümüzün adını vereceğiz. Ayrıca 9 yıldır faaliyette olan futbol okulumuzun ikinci ve hatta üçüncü halı sahalarda faaliyet göstermesi için çalışacağız. Sporcularımıza daha sağlıklı bir ortam yaratacağız" dedi.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Akın ayrıca, Beşiktaşlılığın bir aşk ve tutku olduğuna dikkat çekerek, "BJK'lı olmak bir ruh olayıdır. BJK'lı olmak sevgi ve dostluktur. BJK'lı olmak bir ayrıcalıktır. Gecemize katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan ve güç veren Kurucu ve Onursal Başkanımız Mehmet Çetindağ'a, Yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarıma ve eşlerimize teşekkür ediyorum. Tüm renkleri siyah beyaz ile kucaklıyoruz" dedi.

PLAKET YAĞMURU…

Baloda, Hatay Vali Yardımcısı Kadim Doğan, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Başoğlu, Beşiktaş Kulübü kongre üyesi Serdar Adalı, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Kurucu ve Onursal Başkanı Mehmet Çetindağ, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Murat Akın, Prime Mall Antakya Müdürü Onur Sapmaz, Pascal Nouma, Okan Karacan, Ebru Polat, Ece Erken'e ve sponsorlara plaket verildi.

Gecede ayrıca, Hatay Beşiktaşlılar Derneği'ne yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

Baloda, Beşiktaş'ın en iyi futbolcularının imzalamış olduğu formaları açık arttırma ile satıldı. Ece Erken İbrahim Toraman'ın formasını 2 bin tl ve Serdar Adalı Pascal Nouma'nın formasını 12 bin tl ücrete satın alarak derneğe katkı sağladılar.

Okan Karacan'ın başarılı sunumu ile gerçekleşen gecede Pascal Nouma çeşitli gösteriler yaptı. Ebru Polat'ın sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdiği gece de tüm konuklar oyunlar oynayarak ve halay çekerek neşeli zaman geçirdiler ve eğlencenin doruğuna vardılar. Efsane futbolcu Pascal Nouma'da sürekli olarak pistte oyunlar oynadı ve halay çekti

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhteşem Beşiktaş Balosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement