"Taksiciler İspark'lardan Ücretsiz Yararlanacak" - Son Dakika
Güncel

"Taksiciler İspark'lardan Ücretsiz Yararlanacak"

"Taksiciler İspark\'lardan Ücretsiz Yararlanacak"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Maslak'ta bulunan bir taksi durağını ziyaret etti.

19.02.2014 04:43  Güncelleme: 08:18

Şişli Belediyesi Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Maslak'ta bulunan bir taksi durağını ziyaret etti. "Benim babam da sarı taksileri kullandı, minibüsleri kullandı. Sarı taksilerdeki paranın ne kadar değerli olduğunu biliyorum" diyen Sarıgül, Belediye Başkanı olduğu takdirde İSPARK'lardan taksicilerin ücretsiz yararlanacağını söyledi.

Şişli Belediye Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül Maslak'ta bulunan bir taksi durağını 00. 00 sırlarında ziyaret etti. Sarıgül, durakta taksicilerin sorunlarını dinleyerek, "Şoför Hakkı Baba'nın oğlu olarak taksi duraklarını geziyorum. Benim babam da sarı taksileri kullandı. Minibüsleri kullandı. Ben de eğitimimi sarı taksilerle yaptım. Sarı taksilerdeki paranın ne kadar değerli olduğunu biliyorum" dedi.

"TAKSİCİLER İSPARK'LARDAN ÜCRETSİZ YARARLANACAKLAR"

Belediye Başkanı olduğu takdirde İSPARK'lardan taksicilerin ücretsiz yararlanacağını vurgulayan Sarıgül, "İnşallah İstanbul Büyükşehir Belediyemizi önce Allah'ımın sonra taksici esnafımızın sayesinde kazanacağız. Kazandığımız zaman kamu hizmeti yapan taksi şoför arkadaşlarımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İSPARK'larından ücretsiz olarak yararlanacaklar. İSPARK'lara giriş çıkışları rahatlıkla yapmalılar. Oralardan her giriş çıkışa bir ücret alındığı zaman bunu ben doğru bir mantık olarak bulmuyorum" şeklinde konuştu.

Sarıgül bir süre taksicilerle sohbet ettikten sonra taksi durağından ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Taksiciler İspark'lardan Ücretsiz Yararlanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement