"Mustafakemalpaşa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası" - - Son Dakika
Güncel

"Mustafakemalpaşa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası" -

Türkiye Yamaç Paraşütü şampiyonlarını belirleyecek turnuvanın ilk ayağı "Mustafakemalpaşa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası", final uçuşlarıyla tamamlandı.

22.06.2014 22:43  Güncelleme: 10:41

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanlığı, Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı ve Mustafakemalpaşa Sportif Havacılık Kulübünün düzenlediği şampiyona, 2 gün sürdü.

Turnuva, çeşitli illerden ve üniversitelerden 70 sporcunun katılımıyla Mustafakemalpaşa İlçesi Erkızı Tepesi bölgesinde düzenlenen ödül töreniyle son buldu.

Kaymakam Kazım Karabulut, törende ilçenin doğal güzelliklerine değinerek, şampiyonanın amacının ilçenin tanıtımı ve genç nesillere havacılık sporunu benimsetmek olduğunu söyledi.

Karabulut, Atatürk'ün "istikbal göklerdedir" sözünü hatırlatarak, "İnsanlara gökleri sevdirmemiz ve gençlere bu tutkuyu aşılamamız gerekiyor. Bu yıl bu etkinliğin beşincisini yapıyoruz ve bu amacımıza her yıl adım adım yaklaşıyoruz. Bu yıl düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikte sporcu ve ilgilenen insan sayısı öncekilerin en iyisi oldu. 70 yarışmacı ve bir o kadar da serbest atlayış yaparak bu etkinliğe katılan insan oldu. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Yarışmada erkekler grubundan aynı puana ulaşan Onur Kavuncu ve Utku Öztan birinci, Cemal Direkçi üçüncü oldu. Bayanlar grubunda ise Gülcan Şimşek birincilik, Özlem Çalışkan ikincilik ve Gülşah Hoş üçüncülük elde etti.

ikinci ayağı Konya'da, üçüncü ayağı ise Tokat'ta gerçekleştirilecek.

"Mustafakemalpaşa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası" -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Mustafakemalpaşa Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement