Nadide, Denizden Geldi - Son Dakika
Güncel

Nadide, Denizden Geldi

Nadide, Denizden Geldi

Dilovası Yaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Tavşancıl Sahil Restaurant'ta düzenlediği yardım gecesinde sahne alan ünlü sanatçı Nadide Sultan, salona denizden tekne ile gelerek çıktı.

22.06.2013 09:50

Ünlü sanatçı Nadide Sultan'ın sahne aldığı Dilovası Yaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin gecesi geçtiğimiz gün yoğun katılımla gerçekleşti. Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası kurucu eski Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç, MHP Dilovası Belediye Başkan aday adayı Metin Uzunok, AK Parti ve CHP Dilovası İlçe yönetimi ile çok sayıda davetlinin katıldığı yardım gecesi çoşkulu geçti.

DENİZDEN TEKNEYLE GELDİ

Düzenlenen gecede sahne alan ünlü sanatçı Nadide Sultan, tekneyle denizden gelerek Tavşancıl Sahil Restaurant'ın iskelesinden sahneye çıktı. Birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Nadide Sultan davetlilerden büyük alkış aldı.

ALTUNLU'DAN SİTEMLİ KONUŞMA

Geceyle ilgili gazetemize açıklama yapan Dilovası Yaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meral Altunlu, sitemde bulunarak "Bizler hiç bir zaman gösterişli bir geceden yana olmadık. Nadide Sultan dostumuz olarak gecemize ücretsiz katılarak bizleri onurlandırmıştır. Kendisine teşekkür ediyorum. Ancak, Yardım amaçlı yaptığımız gecemize destek olunması konusunda ulaştığımız birçok kişiden olumsuz cevaplar almak bizleri üzdü. Gönüllülük esası ile çalışan derneklerin amaçları her zaman topluma faydalı birşeyler yapabilmenin heyecanıdır. Lütfen bizler gibi birçok dernek yöneticisinin bu heyecanını yitirmeyin. Bizler elimizi taşın altına koyduk. Sizlerden de destek istedik. Unutmayalım yarın hepimiz yaşlanacağız. Bugün biz sahip çıkmazsak yarında kimse bize sahip çıkmaz. Duyarlı olunmasını istiyorum. Son olarak gecemize sahip çıkan ve destek sunan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a da teşekkür ediyorum."dedi.

"STK'LARIMIZ GÖNÜLLÜ NEFERLERİMİZDİR"

Gecede konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, "Geçmişte bir çok STK'da görev almamdan dolayı STK'ların ne kadar fedekarca hizmetler sunmaya çalıştıklarını çok iyi biliyorum. Onlar gönüllü neferlerimizdir. Bizler STK'larımıza elimizden geldiğince sahip çıkmalıyız ki, STK'larımızda toplum adına güzel hizmetler sunmaya çalışabilsinler. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçen başta Dilovası Yaşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meral Altunlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Yaptıkları bu ulvi görevde başarılar diliyorum."dedi.

YAMAN, ÇÖZÜME DESTEK İSTEDİ

Yaman ayrıca çözüm süreciyle ilgili de bir açıklama yaparak "Makamlar ve mevkilerin hiç bir önemi yoktur. İnsanların yüzü gülmedikçe. Hükümetimizde bizlerde hep insanlarımızın yüzlerini güldürmek için çalışıyoruz. Bilindiği gibi bu ülkjede hep karanlık odaklar analarımızın gözyaşlarının akmasına sebep olmuştur. Son 150 yıldır çoğrafyamızda yaşanan olaylar ile hemen hemen her yuvaya ateş düşmüştür. Son 30 yılda ise 50 bin gencimizi kaybettik.

Analarımız hep ağladı. Şimdi hükümetimizin başlattığı çözüm sürecine birileri çomak sokmak istiyor. Kan'dan nemalananlar bu ülkenin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini çekemeyenler kirli oyunlar oynamaya çalışıyor. Bizler bunlara müsade etmeyeceğiz. Annelerimizin gözyaşlarının akmaması için bu sürece destek olun."dedi.

BAYAN YAMAN HALAYDA

Konuşmanın ardından tekrar sahne alan ünlü sanatçı Nadide Sultan, söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlileri çoştururken, geceye katılan davetliler sahneyi boş bırakmayıp, oyunlar oynayıp halaylar çektiler. Geceye katılan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'ın eşi Saliha Yaman'da Nadide Sultan'ın ısrarı ile halayda yer aldı.

GÖÇ; "NE YAPALIM BAŞA GELEN ÇEKİLİR"

Gecenin ilerleyen saatine kadar davetlilerle sık sık sohbet eden Nadide Sultan gecenin ilerleyen saatinde Dilovası Kayamakamı Hasan Göç'ünde mamasına giderek, kendsinden şarkı söylemesini istedi. Kaymakam Göç, Nadide Sultan'ı kırmayarak Türk Sanat Müziğinden "Çare Bulunmaz Bilirim Yareme" adlı şarkıdan kısa bir döstlü okurken, ünlü sanatçı sesinin güzel olduğunu söyleyerek başka bir şarkı daha istemesi üzerine Kaymakam Göç, "Ne yapalım başa gelen çekilir" diyerek "Bir ihtimal daha var" adlı eseri seslendirdi. Gece Nadide Sultan'ın söylediği şarkılar ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nadide, Denizden Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement