Nar Gibi Kampanya - Son Dakika
Güncel

Nar Gibi Kampanya

Nar Gibi Kampanya

Trakya Bölgesi'nin Nar Gibi Kampanya talihlileri ödüllerine kavuştu

29.09.2012 12:49

Bu yıl kuruluşunun 60'ıncı yıldönümünü kutlayan GÜBRETAŞ, Ocak-Haziran arasında düzenlenen ve rekor katılımın olduğu ilk satış kampanyası Nar Gibi Kampanya'ya katılarak hediye kazanan Trakya Bölgesi'nden 21 talihliye ödüllerini dağıttı.

Sektörün öncü kuruluşu olan GÜBRETAŞ, 60'ıncı kuruluş yıldönümüne özel kapsamlı yılın ilk yarısındaki "Nar Gibi Kampanya"ya katılarak hediye kazanan Trakya Bölgesi'nden talihlilere ödüllerini Tekirdağ'da düzenlenen törenle verdi. Traktörden bilgisayara, ticari araçtan yurtdışı gezilerine kadar yüzlerce hediyenin verildiği kampanyada Trakya Bölgesi'nden 21 talihli ödüllerine kavuştu.

Tekirdağ'da Ramada Otel'de düzenlenen ödül törenine, GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, Genel Müdür Yardımcısı Tahir Okutan, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Denetim Kurulu üyesi İlhami Saltık ve Tekirdağ Bölge Birliği Müdürü Mesut Baytekin ile kampanya çekilişinde hediye kazanan çiftçi ve bayiler katıldı.

Törende konuşan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, son 5 yılda Türkiye'nin en hızlı büyüyen şirketi olan GÜBRETAŞ'ın başarıyı geleneğe dönüştürdüğünü belirterek, 60. yıl anısına düzenledikleri kampanyalar ile ilgili şunları söyledi: "Kampanyalarımız ile yarım yüzyılı aşan başarılarımızda pay sahibi olan bayilerimize ve çiftçilerimize teşekkür etmek istedik. Mart ayına kadar etkisini sürdüren aşırı kar yağışlarına rağmen, 60. yıl anısına düzenlediğimiz ilkbahar dönemine yönelik kampanyaya 4-5 ayda 700 bine yakın katılım gerçekleşti. Noter huzurunda bu katılımcılar arasından yaptığımız çekilişte, kampanya ikramiyeleri Türkiye'nin dört bir yanından farklı illere gitti. 81 ilden de katılımın olduğu kampanyada, 38 farklı ilden çiftçi ve bayimiz ödül kazandı. Trakya Bölgesi'nden de yoğun bir katılımın olduğu kampanyamızda bölgeden 21 çiftçi ve bayimize ödül verildi" diye konuştu.

Yeni sezon kampanyası 31 Aralık'a kadar sürecek

Nar Gibi Kampanya'dan sonra yılın ikinci satış kampanyasını 16 Temmuz'da başlatan GÜBRETAŞ, çiftçi ve bayilere yine çok sayıda hediye dağıtacak. 16 Temmuz-31 Aralık 2012 tarihlerini kapsayan "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" adlı satış kampanyasının talihlileri ise 15 Şubat'ta İstanbul'da yapılacak çekilişle belirlenecek ve hediyeler 2013 yılının Nisan-Mayıs aylarında kazananlara teslim edilecek.

Kampanya tarihleri arasında çiftçilerin başta Tarım Kredi Kooperatifleri olmak üzere GÜBRETAŞ bayilerinden tek seferde aldıkları her 500 TL'lik katı gübre için bir çekiliş hakkı elde ederken, bayiler ise kampanya boyunca toplamda yaptıkları her 15 bin TL tutarındaki GÜBRETAŞ katı gübresi alımı için bir çekiliş hakkı kazanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nar Gibi Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement