Nazilli Belediyespor'da Taraftara Çirkin ve Kötü Tezahürat Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediyespor'da Taraftara Çirkin ve Kötü Tezahürat Uyarısı

Nazilli Belediyespor\'da Taraftara Çirkin ve Kötü Tezahürat Uyarısı

NAZİLLİ Belediyespor yönetimi, taraftar gruplarının temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni sezonda çirkin ve kötü tezahürattan uzak,fair play çerçevesinde centilmence destek istedi.

01.09.2016 11:42

NAZİLLİ Belediyespor yönetimi, taraftar gruplarının temsilcileri ile bir araya gelerek, yeni sezonda çirkin ve kötü tezahürattan uzak,

fair play çerçevesinde centilmence destek istedi.

Kulüp tesislerinde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Murat Kaplan, kulübün 50'inci kuruluş yılını kutlayacakları bu sezonda tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, taraftarların da bu amaca hizmet edecek bir anlayış içinde olması gerektiğini vurguladı.

Yönetimin büyük fedakarlıklar yaparak Nazilli Belediyespor'u TFF 1'inci Lig'e taşıyacak güçlü bir ekip kurduğunu dile getiren Başkan Kaplan, "Tek Nazilli Belediyespor var. Hepimiz bu gerçeği unutmadan çalışmalıyız. Sezon boyunca kötü tezahüratta bulunmadan, sadece takımınızı desteklemenizi istiyoruz. Bundan dolayı alınacak cezalar, hem kulübümüze hem de stada gelerek takımlarını destekleyecek diğer taraftarlarımıza zarar verecektir" dedi.

- Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediyespor'da Taraftara Çirkin ve Kötü Tezahürat Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement