Nevşehir'de Dikkatsiz Sürücülerin Neden Olduğu Kazalar Kaydedildi - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de Dikkatsiz Sürücülerin Neden Olduğu Kazalar Kaydedildi

Nevşehir\'de Dikkatsiz Sürücülerin Neden Olduğu Kazalar Kaydedildi

Nevşehir'de dikkatsiz davranan sürücülerin neden olduğu kazalar, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İlk kaza, Nevşehir-Ürgüp yolu Balonlu kavşakta meydana geldi ve yol çalışması nedeniyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanan yola çıkmaya çalışan bir ticari taksi tarafından gerçekleştirildi. Diğer bir maddi hasarlı kaza ise Niğde Kavşağında meydana geldi ve kontrolsüz şerit değiştiren bir otomobil, yanında seyir eden başka bir otomobile çarptı. Kazalarda yaralanan olmazken, kaza anları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına saniye saniye yansıdı.

22.07.2023 12:49

Nevşehir'de dikkatsiz davranan sürücüler kazalara neden olurken kaza anları da Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

KGYS kameralarının kaydettiği ilk kaza Nevşehir- Ürgüp yolu Balonlu kavşakta meydana geldi. Yol çalışması nedeniyle tek şeritten kontrollü olarak sağlanan yola çıkmaya çalışan ticari taksi kazaya neden oldu. Bir diğer maddi hasarlı kaza ise Niğde Kavşağında meydana geldi. Kazada kontrolsüz şerit değiştiren otomobil yanında seyir eden başka otomobile çarptı.

Meydana gelen kazalarda yaralanan olmazken, kaza anları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGSY) kameralarına saniye saniye yansıdı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de Dikkatsiz Sürücülerin Neden Olduğu Kazalar Kaydedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement