Nevzat Bayhan'dan "Kültür, Medeniyet ve Ramazan" - Son Dakika
Güncel

Nevzat Bayhan'dan "Kültür, Medeniyet ve Ramazan"

Nevzat Bayhan\'dan "Kültür, Medeniyet ve Ramazan"

Nevzat Bayhan, kültür ve medeniyetin Ramazan'la ilişkisine dair yapacağı konuşma ile Beyazıt Sohbetlerinde.

24.07.2012 09:26

Önemli kültür projelerini hayata geçirme bakımından önemli işlere imza atan, gazeteci-yazar ve bürokrat kimliği ile büyük takdir kazanan Nevzat Bayhan, kültür ve medeniyetin Ramazan'la ilişkisine dair yapacağı konuşma ile Beyazıt Sohbetlerinde.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından organize edilen ve İBB Kültür A.Ş.'nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı, Beyazıt Camii yanında kurulan çadırda, her gün bir yazarı ziyaretçilerle buluşturuyor. Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER)'nin katkılarıyla düzenlenen Beyazıt Ramazan Sohbetlerinde, 24 Temmuz Salı akşamı Nevzat Bayhan var.

Ramazan'ın beşinci gününde Beyazıt Sohbet Çadırı'nın konuğu olan Nevzat Bayhan, "Kültür, Medeniyet ve Ramazan" başlıklı bir konuşma yapacak. Kültür ve medeniyet alanında eserler kazandıran ve bu sahada birçok başarılı projenin hayata geçirilmesini sağlayan Nevzat Beyhan'ın kültür elçiliğinin yanı sıra çok sayıda ödülün de sahibi

1961 yılında Adıyaman'da doğan Bayhan, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde yükseköğrenimini ve yüksek mühendislik eğitimini tamamladı. Burslu olarak ABD Rutgers Üniversitesi'nde dil eğitimi, Stevens Institute Of Technology'de mastır ve doktora çalışması yaptı. 2009 yılında yılın en iyi Kültür Bürokratı seçildi. 6 Yıl İBB Kültür A.Ş. Genel Müdürlüğü görevini başarıyla yürütmüş olan yazar, Haziran ayından bu yana Darülaceze Müessese Müdürlüğü'nü sürdürüyor.

24 TEMMUZ SALI - FUARDAKİ İMZA GÜNÜ

Fuar süresince her gün Süleyman Kocabaş Vatan Yayınları standında kitaplarını imzalayıp okurlarıyla sohbet edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nevzat Bayhan'dan 'Kültür, Medeniyet ve Ramazan' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement