Nusaybin Belediye Başkanı Gökkan Taburcu Edildi - Son Dakika
Güncel

Nusaybin Belediye Başkanı Gökkan Taburcu Edildi

Suriye sınırında duvarı protesto için başladığı açlık grevini sonlandıran Nusaybin Belediye Başkanı Gökkan tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

08.11.2013 19:27  Güncelleme: 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye sınırına güvenlik duvarı örme çalışmalarını protesto etmek amacıyla başlattığı açlık grevini sonlandıran Nusaybin Belediye Başkanı Ayşe Gökkan tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

Nusaybin Devlet Hastanesi'nden taburcu edilen Gökkan'ı hastane önünde belediye başkan yardımcıları Ayhan Doğan, Ahmet Dinç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdulğani Bilge, BDP Nusaybin ilçe eş başkanları Abdulbari Eren ve Zinet Alğan ile Demokratik Özgür Kadın Hareketi (DÖKH) üyeleri karşıladı.

Kendisini karşılayanlara teşekkür eden Gökkan, yaptığı açıklamada, yüzyıllardır halklar arasına çekilen sınırları bir seferde kaldırmanın mümkün olmadığını belirterek, "Ama Nusaybin'de sınırlar 9 günde kaldırıldı buna şahit olduk. Kadın hareketi olarak tüm Nusaybin ve Türkiye halkını 21. yüzyılda ortaya koydukları bu insani his için teşekkür ediyoruz" dedi.

Sağlığıyla ilgili sorun olmadığını ifade eden Gökkan, "Sıvı, vitamin ve vücudun kurutulması devam ediyor. Bir hafta içerisinde onun da normale dönmesini bekliyorum. Beni düşünenler bilsin ki ben çok iyiyim" diye konuştu.

Nusaybin Belediye Başkanı Gökkan Taburcu Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusaybin Belediye Başkanı Gökkan Taburcu Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement