Obama, Cameron ve Thorning Schmidt'ten Tartışmalı Poz - Son Dakika
Güncel

Obama, Cameron ve Thorning Schmidt'ten Tartışmalı Poz

Obama, Cameron ve Thorning Schmidt\'ten Tartışmalı Poz

Obama, Cameron ve Thorning Schmidt'in, Mandela için düzenlenen anma töreninde kendilerini fotoğraflamaları tartışmalara neden oldu İngiliz basını: "Mandela'ya saygısızlık"

11.12.2013 10:01

Güney Afrika'nin eski Devlet Başkanı Nelson Mandela için düzenlenen anma töreninde, ABD Başkanı Barack Obama, İngiltere Başbakanı David Cameron ve Danimarka Başbakanı Helle Thorning-Schmidt'in telefonla kendi fotoğraflarını çekmeleri tartışmalara neden oldu.

İngiliz gazeteleri fotoğrafa manşetlerinden yer vererek, "Mandela'ya saygısızlık yapıldığı" yorumunu yaptılar. Obama, Cameron ve Thorning-Schmidt'in yan yana durarak ve gülümseyerek kendilerini çektiklerinin görüldüğü fotoğraf bugün Times, Daily Telegraph, Daily Mail ve Sun gazetelerinin manşetlerinde yer buldu.

İngiliz basını ayrıca, "fotoğrafta Michelle Obama'nın eşi Barack Obama ile Danimarka Başbakanı arasındaki samimiyetten memnun görünmediği" yorumunu yaptı.

Mandela için dün Johannesburg yakınlarıdaki bir stadyumda yapılan anma törenine, birçok ülkeden lider ve üst düzey yetkili katılmıştı. - London, City of

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Obama, Cameron ve Thorning Schmidt'ten Tartışmalı Poz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement