Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Destek - Son Dakika
Güncel

Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Destek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrencilerin sunumundan görüntü Öğrenci meclisi başkanı İsmail Başar'ın konuşması İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç'ın konuşması Öğrencilerden güvenlik güçlerine destek Konya'nın Ilgın ilçesinde lise öğrencileri, teröre tepki ve güvenlik güçlerine destek amacıyla Türk bayrağı ve şehit fotoğrafları figürleri oluşturdu Konya'nın Ilgın ilçesinde Şehit Selam Kemer Anadolu Lisesi öğrencileri, terör olaylarına tepkilerini ve güvenlik güçlerine desteklerini, meydana getirdikleri Türk bayrağı ve şehit fotoğrafları figürleri ile ifade etti.

03.06.2016 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrencilerin sunumundan görüntü

Öğrenci meclisi başkanı İsmail Başar'ın konuşması

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç'ın konuşması Öğrencilerden güvenlik güçlerine destek

Konya'nın Ilgın ilçesinde lise öğrencileri, teröre tepki ve güvenlik güçlerine destek amacıyla Türk bayrağı ve şehit fotoğrafları figürleri oluşturdu

Konya'nın Ilgın ilçesinde Şehit Selam Kemer Anadolu Lisesi öğrencileri, terör olaylarına tepkilerini ve güvenlik güçlerine desteklerini, meydana getirdikleri Türk bayrağı ve şehit fotoğrafları figürleri ile ifade etti.

Okulun bahçesinde toplanan 400 öğrenci, Türk Bayrağı ve şehitlerin fotoğraflarını oluşturdu, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" sloganı attı.

Öğrencilerin kayda alınan görüntüleri, şehitlerin sosyal medyadaki son paylaşımları da eklenerek güvenlik güçlerine gönderilecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılınç, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğini söyledi.

Güvenlik güçlerinin teröre karşı büyük bir mücadele ortaya koyduğuna işaret eden Kılınç, "Güneydoğu'da vatanımız ve milletimizin güvenliği için mücadele eden güvenlik güçlerimize destek olmak amacıyla, öğrencilerimiz öğretmenlerinin de desteğiyle bayrağımızın ve şehitlerimizin fotoğraflarının yer aldığı bir görsel şölen sundu." diye konuştu.

Kılınç, emeği geçen okul yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti.

Öğrenci meclisi başkanı İsmail Başar ise polis ve askerlere destek için yaptıkları çalışmada, bölgedeki 7 şehidin son sosyal medya paylaşımları ve bunların görsellerini kullandıklarını belirterek, "28 dakikalık bu görüntümüzü Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerimize göndererek, yanlarında olduğumuzu göstermek istedik." dedi.

Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Destek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement