Oğuz Berkay Fidan, İpsala'da Sevgililer Günü Etkinliğine Katıldı. - Son Dakika
Güncel

Oğuz Berkay Fidan, İpsala'da Sevgililer Günü Etkinliğine Katıldı.

Oğuz Berkay Fidan, İpsala\'da Sevgililer Günü Etkinliğine Katıldı.

Etkinlikte açış konuşmasını yapan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, etkinliğe katılanlara teşekkür ederek,, "Hepinizin Sevgililer Günü Kutlu olsun. İyi eğlenceler diliyorum" dedi.

15.02.2012 16:03  Güncelleme: 16:04

Show TV'de yayınlanan "O Ses Türkiye" Programına katılan ve Murat Boz'un takımında yer alan ve 12 Şubat 2012 Pazar günü yapılan yarı final müsabakasında finale kalmayı başaran Keşan'ın ve Trakya'nın gururu Oğuz Berkay Fidan, 14 Şubat 2012 Salı günü akşamı İpsala Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Şubat Sevgililer Günü etkinliğine katıldı.

Karagöz'ün konuşmasının ardından sahneye çıkan Oğuz Berkay Fidan, söylediği birbirinden güzel 5 şarkı ile salonu dolduranlara güzel bir müzik ziyafeti çekti.

Fidan'ın konserinin ardından İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, Oğuz Berkay'a çiçek takdim ettiler.

Bu arada konuşan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, "Bizim de bölgemizin değerleri var. Yeter ki onlara sahip çıkalım. Ben bu gecemize katılarak bizlerle olan Oğuz Berkay Fidan'a teşekkür ederim. Kendisi bölgemizin gururu oldu ve çok iyi yerlere geldi. Ben 19 Şubat 2012 Pazar günü akşamı İpsalalılardan ve tüm köylerimiz ile bölgemizden herkesin Oğuz'a sms'lerle destek olmasını istiyorum" dedi.

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'de, Oğuz Berkay Fidan'ın güzel bir sesi olduğunu belirterek "Bu kardeşimiz gerçekten bölgemizi gururu olmuştur. Kendisine herkesin destek olması halinde Pazar günü yarışmadan 1.likle ayrılacağına inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum"dedi.

Oğuz Berkay Fidan, daha sonra katılımcılara gül dağıttıktan sonra İpsala'dan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oğuz Berkay Fidan, İpsala'da Sevgililer Günü Etkinliğine Katıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement