'Ölüleri Diri Gösterip Belediye Oldular' - Son Dakika
Güncel

'Ölüleri Diri Gösterip Belediye Oldular'

\'Ölüleri Diri Gösterip Belediye Oldular\'

Gurbetçi Şahıs, Yozgat İli Aydıncık İlçesi'ne Bağlı Kösrelik Belediyesi Hakkında İlginç Bir İddia Ortaya Attı.

26.08.2010 14:35

Almanya'nın Wuppertall kentinde yaşayan Zeki Yaşar, 1992 yılında kurulan memleketi Yozgat ili Aydıncık ilçesine bağlı Kösrelik belediyesine arsa satmasına rağmen 18 yıldır hakkını alamadığını öne sürdü.

Zeki Yaşar, belediyenin arsasını istediğini bunun karşılığı olarak ise üç bin metrekare üzerinde bir ev vaad edilmesine rağmen hala alacağını tahsil edemediğini belirterek şunları söyledi: ?Elimde o zamanın belediye başkanının da imzaladığı 100 milyonluk açık senet var. 18 yıldan beri köye her gittiğimde yerimi hazırlayacaklarını söylüyorlar, seneye gittiğimde ise oradan yol geçti yıkıldı şeklinde bahaneler üretiyorlar. Her üç beş yılda bir gidiyorum ama aynı şekilde beni oyalıyorlar. Belediye oy karşılığında arsaları dağıttığı için köyde hiç arsa kalmamış. Yozgat valiliğine, içişleri bakanlığına dilekçe yazmama rağmen hiçbir yerden bana cevap gelmedi.?

?ÖLÜLERİ DİRİ GÖSTERDİLER?

Köylerinde 560 seçmen olmasına rağmen ölen kişileri dahi yaşıyormuş olarak göstererek iki bin kişilik nüfusu var diye hileli şekilde belediye yaptıklarını iddia eden Yaşar, ?Köyümüzde ölenleri yazarak, fazla seçmen göstererek iki bin kişi seçmen varmış gibi göstererek gibi belediye yaptılar. Haklarında önümüzdeki günlerde suç duyurusunda bulunacağım? dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Ölüleri Diri Gösterip Belediye Oldular' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement