Ölüm, Kırmızı Işıkta Geldi - Son Dakika
Güncel

Ölüm, Kırmızı Işıkta Geldi

Ölüm, Kırmızı Işıkta Geldi

Denizli'de, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile, bir yolcu otobüsünün arkadan hızla çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

22.09.2011 02:35

Denizli'de, kırmızı ışıkta bekleyen otomobile, bir yolcu otobüsünün arkadan hızla çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, dün saat 21.00 sıralarında, Ankara Karayolu Pamukkale Kavşağı'nda meydana geldi. Mehmet Sabuncu yönetimindeki 09 SS 598 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta, Recep Beyaz yönetimindeki 27 BE 751 plakalı kamyonun arkasında durdu, beklemeye başladı. Bu sırada, aşırı hızla geldiği ileri sürülen Ruhi C. yönetimindeki 01 B 5228 plakalı yolcu otobüsü duramadı, Sabuncu yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Kamyonla otobüs arasında ezilerek hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mehmet Sabuncu ağır yaralandı, arkadaşı Ahmet Özler (58) de öldü. Haber aldıkları kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde Özler'in hayatını yitirdiği belirlendi, sürücü Sabuncu da ambulansta hastaneye kaldırıldı. Sabuncu'nun durumunun ağır olduğu bildirildi. Otobüs şoförü Ruhi C. gözaltına alındı. Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar'da olay yerine gelerek kaza hakkında bilgi aldı. Yolda yapılan incelemede otobüse ait yaklaşık 75 metre fren izi olduğu öğrenildi. Kayseri'ye giden otobüsün yolcuları şans eseri yara almazken, şok yaşadı. Yolcular uzun süre başka bir otobüsün gelmesini bekledi. Ayrıca, Bodrum'dan Kayseri'ye giden C. yönetimindeki otobüsün Aydın'da kırmızı ışıkta bekleyen bir kamyonete hafif şekilde çarptığı ve maddi hasarlı bir kazaya karıştığı da ileri sürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölüm, Kırmızı Işıkta Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement