Ordu Engelli Çift Nişan Yüzüklerini Taktı - Son Dakika
Güncel

Ordu Engelli Çift Nişan Yüzüklerini Taktı

Ordu Engelli Çift Nişan Yüzüklerini Taktı

Engelli çift nişan yüzüklerini taktı ORDU'nun Ünye İlçesi'nde ikisi de bedensel engelli olan 42 yaşındaki Ahmet Kaymak ve 39 yaşındaki Ayşe Topaloğlu, nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı.

18.01.2016 15:02

Engelli çift nişan yüzüklerini taktı

ORDU'nun Ünye İlçesi'nde ikisi de bedensel engelli olan 42 yaşındaki Ahmet Kaymak ve 39 yaşındaki Ayşe Topaloğlu, nişanlanarak evliliğe ilk adımı attı.

Ünye'de bedensel engelli Ahmet Kaymak ile yine doğuştan bedensel engelli olan Ayşe Topaloğlu, Ünye Kapalı Spor Salonu Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nde düzenlenen törenle nişanlandı. Nişan törenine çiftin, kendileri gibi engelli arkadaşlarının yanı sıra aileleri ve yakınları da katıldı. Engelli çiftin nişan yüzüklerini Ünye Sakatlar Derneği Başkanı Aslan Güdek taktı. Ahmet Kaymak, Ayşe Topaloğlu ile uzun yıllara dayalı olan arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü ve evliliğe ilk adımı attıklarını belirtti. Çok mutlu olduğunu belirten gelin adayı Ayşe Toplaoğlu ise, "Allah bu duyguyu herkese nasip etsin. Ahmet ile güzel bir yuva kurup mutlu olacağıma inanıyorum. Herkesin bu duyguyu yaşamasını istiyorum" diye konuştu.

Nişan töreninde yine engellilerin oluşturduğu orkestra çalıp söylerken, müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ordu Engelli Çift Nişan Yüzüklerini Taktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement