Osmancık'ta Kitap Dağıtımı - Son Dakika
Güncel

Osmancık'ta Kitap Dağıtımı

Osmancık\'ta Kitap Dağıtımı

TDED Osmancık Şubesi ilkokul ve ortaokul öğrencilerine okuma kitabı dağıttı.

19.11.2012 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nar Yayınları tarafından TDED Osmancık Şubesine gönderilen hikâye kitapları ve romanlar dernek yönetimi tarafından ilçedeki okullara dağıtıldı.

Dernek Başkanı Kazım Sekili ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Tökel ve Mahmut Özhan Arslan İnönüzaferi İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Org. Ahmet Çörekçi Yatılı Bölge Ortaokulu, Osmancık Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek kitapları öğrencilere dağıttılar.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneğinin kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanı sıra eğitim alanında da birçok faaliyette bulunduğunu belirten Dernek Başkanı Kazım Sekili, eğitim faaliyetleri kapsamında derneğe gönderilen kitapların öğrencilere ulaştırıldığını söyledi.

Okuyan bir nesil yetişmesini arzu ettiklerini ifade eden Sekili; "Dernek olarak eğitim faaliyetlerini önemsiyor ve öğrencilere yönelik sık sık faaliyetler düzenlemeye özen gösteriyoruz. Nar Yayınları tarafından derneğimize gönderilen çeşitli içerikteki kitapları öğrencilerimize ulaştırdık. Okul kütüphaneleri ve sınıf kütüphanelerine de kitaplar hediye ettik. Amacımız öğrencilerimizin daha çok okuması ve çok okuyan bir neslin yetişmesidir. Okul yöneticileri ve öğrencilerimiz isterlerse Nar Yayınlarında yazan yazar ve şairlerimizi ilçemize getirerek öğrencilerimizle ve halkımızla da buluşturabiliriz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Osmancık'ta Kitap Dağıtımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement