Bodrum'da Bir Otomobilde Ölü Bulunan Kişinin Kimliği Tespit Edildi - Son Dakika
Güncel

Bodrum'da Bir Otomobilde Ölü Bulunan Kişinin Kimliği Tespit Edildi

Bodrum\'da Bir Otomobilde Ölü Bulunan Kişinin Kimliği Tespit Edildi

Bodrum'da 2 otomobille önünü kesen kişilerce öldürülen ve üzerinden Ahmet Genç ismine düzenlenen sahte kimlik çıkan kişinin kaptan Mehmet Ecim olduğu saptandı.

13.09.2014 19:16  Güncelleme: 19:29

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, iki otomobille önünü kesen kişilerce öldürülen ve üzerinden Ahmet Genç ismine düzenlenen sahte kimlik çıkan kişinin 44 yaşındaki yat kaptanı Mehmet Ecim olduğu saptandı. Ecim'in katil zanlısı olarak insan kaçakçılığı organizatörü oldukları ileri sürülen 3 Suriyeli ve 1 Türk gözaltına alındı. Ecim'in, saldırganlarla Suriyeli kaçakları Yunan Adaları'na götürmek için anlaşmalarına rağmen vazgeçtiği, parayı da geri ödemediği için öldürüldüğü iddia edildi. Bitez Mahallesi'nde Pınarlı Sokak'ta bugün saat 08.00 sıralarında, 34 KY 9795 plakalı beyaz renkli Mercedes marka otomobilin önü, iki ayrı otomobildeki kişiler tarafından kesildi. Önünü kestikleri otomobilin iki kapısını açan saldırganların direksiyon başındaki üzerinden Ahmet Genç adına düzenlenmiş nüfus cüzdanı çıkan kişiye kurşun yağdırıp, kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahaleyi yapmak istediği kanlar içindeki yaralı, yaşamını yitirdi. Polisin yaptığı incelemede üzerinden çıkan kimlik sahte olduğu belirlenen ölen kişinin yat kaptanı Mehmet Ecim olduğu ortaya çıktı. Savcı ve polisin olay yerindeki incelemesinin ardından Mehmet Ecim'in cesedi önce Bodrum Devlet Hastanesi morguna ardından da otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. OTOMOBİLLER KİRALIK VE EMANET

Polis, görgü tanıklarının ifadelerinden yola çıkan polis Mehmet Ecim'in katil zanlılarının yakalanması için çalışma başlatıp, olay yeri ve çevresindeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı.

Öldürülen yat kaptanı Mehmet Ecim'in kullandığı otomobilin emanet alındığı, saldırganların kullandığı iki otomobilin de kiralık olduğunu belirlendi. Ecim'in, Mercedes marka otomobili "Hastam var İzmir'e götüreceğim" diyerek ödünç aldığı ve olaydan kısa bir süre önce 155 Polis İmdat ihbar hattını arayıp, takip edildiğini belirtip, yardım istediği ortaya çıktı. Polis, olayın ardından kiralık otomobillerin sahibi oldukları ileri sürülen 3 kişiyi gözaltına alıp, ifadelerine başvurdu.

Öte yandan, Konacık Mahallesi, Pedasa Yaylası'nda durdurulan, olayla ilgili olduğu tahmin edilen ve üzerinde kan izleri bulunan 34 GU 550 plakalı bir otomobil incelenmek üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Olayın ardından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nden 30 polis takviye olarak Bodrum'a gönderildi. Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş başkanlığında yapılan toplantının ardından Kumbahçe Mahallesi'ndeki bir pansiyonda kaldıkları belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda insan kaçakçılığı organizatörü oldukları ileri sürülen 3 Suriyeli ve 1 Türk gözaltına alındı. Ecim'in gözaltına alınan şüphelilerle Suriyeli kaçakları Yunan Adaları'na götürmek için anlaşmalarına rağmen vazgeçtiği, parayı da geri ödemediği için öldürüldüğü iddia edildi. Soruşturma sürerken, şüphelilerin polisteki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum'da Bir Otomobilde Ölü Bulunan Kişinin Kimliği Tespit Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement