Öz Taşıma İş Başkanı Toruntay Polis Haftası'nı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Öz Taşıma İş Başkanı Toruntay Polis Haftası'nı Kutladı

Öz Taşıma İş Başkanı Toruntay Polis Haftası\'nı Kutladı

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, "Göğsümüzü kabartan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yılını kutluyorum" dedi.

10.04.2018 15:32

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, "Göğsümüzü kabartan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yılını kutluyorum" dedi.

HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, 10 Nisan 1845 yılında kurulan ve bu yıl 173. yılını kuruluşunu kutlayan Türk Polis Teşkilatı'nı yayımladığı mesajla tebrik etti. Başkan Toruntay mesajında, "Gücünü aziz milletimizden ve kanunlardan alan, her şart ve koşulda fedakarca çalışarak, suç ve suç odakları ile girmiş olduğu çetin mücadelelerde göstermiş olduğu üstün gayret ve istikrarlı çalışmalarıyla, göğsümüzü kabartan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yılını ve Polis Haftasını kutluyorum. 173 yıllık tertemiz geçmişi, bilgi birikimi ve tecrübesi ile polis teşkilatımız her geçen gün güçlenmiş, modern araç-gereçlerle ve son teknoloji yapılarla donatılmış bir şekilde hizmet verme konumuna gelmiştir. Vatan, millet ve bayrak sevgisiyle dolu bu memleketin evlatları üstlendikleri bu kutsal görevi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için en başarılı ve en verimli şekilde yerine getirmektedir ve getirmeye de devam edecektir. Çağdaş bir devlet olmanın en önemli gereklerinden birisi insan hak ve özgürlüklerinin önündeki engellerin kaldırılması ve hukukun üstünlüğü prensibinin sosyal ve siyasal alanda egemen kılınmasıdır. Çağdaş bir devlet için yaşamsal öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde Türk Polis Teşkilatımızın çok önemli bir rolü vardır. Ayrıca unutulmamalıdır ki, demokrasinin yaşaması huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkündür. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, bu kutsal görevi icra ederken vatan, millet, bayrak uğruna şehit düşen polislerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Öz Taşıma İş Başkanı Toruntay Polis Haftası'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement