7'den 70'e Kemal Sunal Sevgisi - Son Dakika
Güncel

7'den 70'e Kemal Sunal Sevgisi

7\'den 70\'e Kemal Sunal Sevgisi

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Türkiye’yi güldüren adam Kemal Sunal’ın 14'üncü ölüm yıl dönümü münasebetiyle Eskişehir NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi’nde açılan sergi yoğun ilgi görüyor.

18.07.2014 14:19

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Türkiye'yi güldüren adam Kemal Sunal'ın 14'üncü ölüm yıl dönümü münasebetiyle Eskişehir NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi'nde açılan sergi yoğun ilgi görüyor. 7'den 70'e herkes ise Kemal Sunal'a olan sevgilerini sergide bulunan anı defterinde yazıya döktü.

Mfi Partners tarafından yönetilen NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi'nde, Kemal Sunal'ın film kostümlerinden, aksesuarlarına, özel eşyalarından, film afişlerine ve Gül Sunal'a yazdığı aşk mektuplarına kadar bir çok nostaljik özel parçaların yer aldığı sergide bir de anı defteri bulunuyor. Sergiyi gezmeye gelen 7'den 70'e Kemal Sunal hayranları, bu anı defterine duygularını yazıyor.

Sergi ve anı defterine yazılan mesajlarla alakalı açıklamalarda bulunan Eskişehir NeoPlus Outlet ve Yaşam Merkezi Müdürü Evren Kırcalı, 7'den 70'e milyonlarca hayranı bulunan Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümü münasebetiyle NeoPlus Outlet'te açılan serginin devam ettiğini bildirdi.

Binlerce ziyaretçinin Kemal Sunal'a olan duygularını sergideki anı defterine yazdığını anlatan Kırcalı, "NeoPlus Outlet Alışveriş Merkezi'nde Kemal Sunal sergisi 20 Temmuz'a kadar devam edecek. Sergimizde, Kemal Sunal'ın filmlerinde kullandığı aksesuarları, kostümleri ve özel eşyaları sergilenmektedir. Anı defterlerinde de gördüğümüz gibi 10 binlerce ziyaretçimiz kendi duygularını paylaştılar. Bu duyguları paylaşırken hatta çoğu ziyaretçimiz gözyaşlarını tutamadı. Hala büyük bir hayranlıkla 7'den 70'e herkes Kemal Sunal filmlerini seyrediyor. Türkiye'de ve yurt dışında milyonlarca hayranı var. 14'üncü ölüm yıl dönümü nedeniyle NeoPlus Outlet Alışveriş Merkezi'nde Kemal Sunal sergisini milyonlarca hayranıyla buluşturduğumuz için çok sevinçliyiz ve gururluyuz" dedi.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN KEMAL SUNAL SEVGİSİ

Kemal Sunal vefat ettiğinde daha hayatta bile olmayan 10 yaşındaki bir çocuk, usta oyuncuya olan duygularını şöyle aktardı:

"Sevgili Kemal Sunal, sizi tanıma şansına sahip olamadım. Çünkü daha 10 yaşındayım. Ama sizi çok sevdim. Her zaman bizi güldürüp, düşündüren filmlerinizi izleyerek büyüdüm. Sizin filmlerinizden en çok "Hababam Sınıfı"na bayılıyorum. Seni unutmayacağız. Ruhun şad olsun. Seni çok seviyorum."

"KEMAL SUNAL ÖLDÜĞÜNDE BELKİ DE BAŞ SAĞLIĞI TELEFONLARI SUSMAYAN TEK HAYRANI BENDİM"

Sergiyi gezen bir diğer ziyaretçi ise Kemal Sunal'ın ölümüyle alakalı şunları kaleme aldı:

"Henüz 11 yaşındayken babamın arkadaşının yanında çay bahçesinde çalışıyordum. Derken içeri bir adam girdi ve "Kemal Sunal öldü" dedi. O an için hiçbir ses duyamadım. Ölesiye hayran olduğum o büyük insan artık hayatta yoktu. Hiçbir zaman onunla tanışma fırsatı yakalayamayacaktım. Herkes ona ne kadar hayran olduğumu biliyordu. Bu yüzden belki de baş sağlığı telefonları susmayan tek hayranı bendim." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 7'den 70'e Kemal Sunal Sevgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement