Partililer Antalya'da CHP İl Binasını İşgal Etti - Son Dakika
Güncel

Partililer Antalya'da CHP İl Binasını İşgal Etti

Partililer Antalya\'da CHP İl Binasını İşgal Etti

Muratpaşa Belediye başkan adayı olarak, Sultan Yeğen'in aday gösterilmesine tepki gösteren taraftarlar, parti binasına giriş çıkışı kapadı.

10.02.2014 11:16  Güncelleme: 11:48

CHP Parti Meclisi tarafından dün akşam saatlerinde Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in yerine belediye başkan adayı olarak Antalya Kadın Kolları Başkanı Avukat Sultan Yeğen'in aday gösterilmesine tepki gösteren taraftarların protestosu CHP il başkanlığı önünde devam ediyor.

"HER YER EVCİMEN, HER YER DİRENİŞ"

Dün akşam saatlerinde CHP Antalya İl Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 500 kişi, parti binasına giriş çıkışı engellemek için kapıyı, koltuk, masa ve sandalyelerle içeriden kapadı. Parti yönetiminin girmesini istemeyen Evcilmen taraftarlarına, Konyaaltı Belediye Başkan adayı olarak gösterilmeyen Ayhan Zor taraftarları da destek verdi. CHP il binası içini işgal eden gençlik kollarlı üyeleri ise, megafonla "Her yer Evcilmen, her yer direniş" sloganları attı.

"ANKARA BURANIN SESİNİ DUY"

Parti binası dışında bekleyen yaklaşık 500 kişilik grup ise "Ankara buranın sesini duy" diye slogan attı. Kızgın taraftarların protestolarına Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in tekrar aday gösterileceğine kadar devam edecekleri belirtildi.

Öte yandan, dün akşam Avukat Sultan Yeğen'in CHP Parti Meclisi tarafından partisinin Muratpaşa İlçe Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesinden yaklaşık bir saat sonra CHP Antalya İl Başkanlığı önünde toplanan yaklaşık 500 kişi, il yönetimini protesto edip istifaya çağırmıştı.

'Evcilmen nerede biz, oradayız', 'Ooo Süleyman Evcilmen', 'Süleyman Evcilmen onurumuzdur', ' Antalya burada yönetim nerede', 'Antalya uyuma Evcilmen'e sahip çık' sloganları atan partililer il binasına Evcilmen'in dev posterini asmışlardı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Partililer Antalya'da CHP İl Binasını İşgal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ANTİ MUHALEFET: Yiyin birbirinizi ete para vermeyin. 8 2 Yanıtla
  • orhan ayan: chp hep böyle yapıyorsun. adayları küstürüyorsun. eylül ayında açıklasaydın adayları böyle olmazdı. hemde yanlış yaptın sana en çok oy getirecek değer evcilmeni harcadın, cemaate ve akpye hizmet eden böcek kaldı. şok şok. 6 4 Yanıtla
  • Hakkı Yörük: CHP belediye adayı olarak bir fazla oy getirecek kişileri aday göstereceğim demişti.Muratpaşa adayı olarak gösterilen bayan aday dahi değildi.Nasıl olacakta bir oy daha fazla getirecek?bu tercih AKP adayı menderes Türel inde büyükşehir belediye başkanlığını çok kolay ve rahat kazanmasına vesile olacaktır.Çünkü Muratpaşa CHP nin diger ilçe ve kırsaldaki az oyunu telafi ediyordu.Keşke Muratpaşaya eski il başkanı olup ilçeleride tanıyan Ömer Melliyi aday gösterseler idi.Büyükşehir belediyesi başkanlığı Menderes Türele hayırlı olsun diyorum. 6 2 Yanıtla
  • adanalı: arkadaşlar sevmiyorsanız chp yi akp ye geçin neden olmasınki sizde onlardan biri olursunuz 0 7 Yanıtla
  • konyaaltı: evet sürekli akp ve mhp arasında gidip gelen bir isim hiç yakışmadı konyaaltına muhittin böcek ...orada yok sayılan AYHAN ZOR ve ekibi yürekle canla başla emek ve çalışma yapıyor yapılan encümen üyeligi seeçiminde aldıgı oylarda hafife alınmamalı ...CHP dogru kararlar almalıydı 0 0 Yanıtla

Advertisement